Ét skridt længere ind i gruppespillet: Champions League-favoritternes weekend-resultater og odds

3. oktober 2017

Sidste weekends Champions League (CL)-resultater markerer endnu et skridt ind i gruppespillet.

For nogle af favoritterne gik dette som ventes, men andre har oplevet uventede forhindringer på vejen til slutspillet.

Vi har taget et nærmere gik på favoritterna og tilhørende odds, og giver dig her et overblik over, hvordan de største kandidater til årets trofæ klarede sig.

Manchester United (Gruppe A): Odds 13,00

Premier League-holdene har indtil videre haft et imponerende CL, og Manchester United er ingen undtagelse.

I både Premier League og CL har José Mourinho vist, hvorfor han anses som en af verdens bedste trænere. I kampen mod CSKA Moscow brugte han nemlig Ashley Young og Daley Blind til at sætte ekstra pres på det russiske hold.

Mourinhos modstander-tilpassede strategi afspejlede sig også i boldbesiddelsesprocenterne, som var hele 68% for United i første halvleg, hvilket i sidste ende resulterede i deres 1-4-sejr.

Bayern München og PSG (Gruppe B): Odds 8,00 og 6,00

De tyske hold må siges at have haft en hård CL-weekend. For i deres 6 kampe blev det kun til 1 sejr og 1 uafgjort kamp.

Bayern München led såedes et voldsomt nederlag til PSG (3-0), hvilket muligvis kan anses for et "wake up call" for klubben, som aldrig har brugt mere end 40 millioner euros på en spiller. Det nyligt forstærkede PSG, som købte Neymar for hele 222 millioner euros, var nemlig fuldstændig dominerende i denne kamp.

Ifølge spillesiden, bet365, er PSG derfor af gode grunde den næststørste favorit til at vinde Champions League – lige efter de dobbelt-forsvarende mestre, Real Madrid.

Chelsea (Gruppe C): Odds 15,00

Antonio Conte udviste samme form for alsidighed som Mourinho, da han ændrede sin indledende 4-4-2-opstilling til 4-3-3, efter at Atlético Madrid havde presset Chelsea på midtbanen.

Dette gav nærmest øjeblikkelig pote, da Álvaro Morata udlignede og Michy Batshuayi herefter bragte holdet foran 1-2.

Barcelona (Gruppe D): Odds 7,00

Barcelona vandt over Sporting Lisbon uden overhovedet at score. I det 49. minut lavede forsvarsspilleren, Sebastian Coates, nemlig et selvmål i en kamp, hvor vi så både Lionel Messi og Luis Saurez misse adskillige store muligheder.

Juventus (Gruppe D): Odds 17,00

Juventus scorede deres første mål i dette CL i deres 2-0-sejr over Olympiakos. Juventus ligger nu på en tredjeplads i gruppe D, som følge af deres betydelige nederlag til Barcelona (3-0) i midten af september.

De vurderes dog stadig at have gode chancer i turneringen, idet bet365 placeres dem på en 8. plads over samlede favoritter.

Manchester City (Gruppe F): Odds 10,00

Målmanden, Ederson, betragtes som en af Citys vigtigste køb i denne sæson. For Ederson synes at passe perfekt til Pep Guardiolas defensive stil.

Dette afspejler sig også i Premier League-tabellen, hvor de på toppen ligger side om side med Manchester United, samt i deres 22 mål i løbet af kun 5 kampe forud for opgøret mod Shakhtar Donetsk.

I en ikke synderlig imponerende kamp, som sluttede 2-0 til City, formåede holdet at opretholde deres gode statistik, idet det ukrainske hold aldrig kom i nærheden af at nedbryde Guardiolas forsvar.

Real Madrid (Gruppe H): Odds, 5,00

Gareth Bales skader synes at have haft negativ indvirkninger på angriberens form og forberedelse i denne sæson. Men i Real Madrids kamp mod Dortmund syntes vi at ane en mere fokuseret spiller, som det lykkedes at score et smukt, indledende mål, som bragte Madrid foran.

Herefter var det Cristiano Ronaldos tur. Med sine to mål satte han en endelig stopper for enhver forhåbning om udligning, det tyske hold måtte have haft i en kamp, der sluttede 3-1.

Dette forbedrede yderligere både Ronaldos og Madrids statistikker: Ronaldo har nemlig scoret i nu i alt 70 forskellige CL-kampe, og Real Madrid har kun tabt 2 ud af de sidste 28 kampe i turneringen.