Tak for i år

31. december 2015
Inden det hele går op i champagne og fyrværkeri ulykker, så er det blevet tid til at gøre status for 2015 på Tipperen.dk.
Det har været et spændende år, hvor vi har udvidet vores lille forretning med fusion med Blindbet.dk og et tæt samarbejde med 1X2.dk
Vi har også haft glæden af at levere spilforslag til en del andre medier og samarbejdspartnere, såsom 3point.dk, Tipsbladet.dk, Badminton-nyt.dk og Pokernet.dk
Samtidig har vi kunne se vores lille side vokse sig større, og både rende ind i tekniske vanskeligheder, plagiater, hackerforsøg og meget andet godt.
Alt i alt har det dog været fantastisk sjovt at drive siden - og vores hold af tippere føler jeg efterhånden er hamrende stærkt.
På www.tipperen.dk har vores 12 tippere lavet overskud på 193,18 units på rene singlespil i 2015, alle med analyser og uden at medregne bonusser og kampagner fra bookmakerne!
 
Det er vi ganske godt tilfredse med, og det svarer til at du havde vundet 38.636 skattefrie kroner, hvis du havde fulgt alle vores spil med 200 kroner pr. unit.
 
Dette hold vil blive udvidet i 2016, hvor vi også vil give os i kast med langt mere livebetting, nye tiltag på siden og en masse andet lir!
2016 bliver forhåbentligt også året hvor vi som ejere for første gang kan udbetale løn eller udbytte til os selv.
Vi har nu drevet siden i 5 år, hvis vi tæller de første dage på w-bet.dk med - og indtil videre har vi udbetalt den fyrstelige sum af 0,- kroner til os selv.
Derfor, skal der lyde en stor tak til de der støtter os via signup hos vores partnere og skulle du have lyst til at støtte os - så gør du det ved at åbne en konti via et af nedenstående links.
 
http://bit.ly/QewC8P ... 1000 kr bonus
 
Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne komme med en opfordring til de af jer der gerne vil bidrage til siden.
Om du er interesseret i at joine holdet som freelance journalist, tipper, investor, marketingstype eller hvis du mener du har noget andet du kan tilbyde projektet - så kontakt os venligst på tipperen@wtrade.dk
 
Tusind tak for jeres opbakning i 2015.
 
Med venlig hilsen
Christian og resten af team tipperen.dk!
Ps!
Husk at følge vores Facebook og Twitter konti hvor der er masser af konkurrencer, livebet sessioner og andet vi ikke altid får med ind på siden!