Bettin.gs – Hold styr på dine spil

30. januar 2016

 

Fører du regnskab over dine spil? Det er der rigtigt mange, der ikke gør, og det mener vi er en fejl.

Her på Tipperen.dk er vi fortalere for, at man holder regnskab over alle sine spil, og er disciplineret omkring dette.

Hvis man er seriøs, eller bare semi-seriøs, omkring betting, så er det en god idé at holde regnskab over sine spil. Det er der rigtigt mange gode grunde til, og det mest åbenlyse er naturligvis, at man på den måde kan vurdere, om man er vindende eller tabende spiller. Hvis man better meget, så kan det være svært at holde overblikket over, hvor meget man vinder – eller endnu værre; hvor meget man taber – hvis ikke man på den ene eller anden måde fører regnskab over ens spil.

Udover at man ajourfører sine tab og gevinster, så er det også en fremragende måde, hvorpå man kan analysere sig selv. Ved at føre regnskab, og notere så mange detaljer ned omkring sine spil, som overhovedet muligt, sikrer man sig selv et fantastisk overblik over, hvor man er stærk, hvor man er mindre stærk, hvilke bookmakere man er vindende hos, eller hvilke spilvarianter man enten er stærk i eller skal holde sig fra.

På markedet er der masser af redskaber til formålet, og et af disse er Bettin.gs

 

Hvad er Bettin.gs?

Bettin.gs er et redskab, der bruges til at registrere sine bets og sit regnskab online. Siden er overskuelig, nem at bruge og er udført i så tilpas lækkert et design, at det samtidig er behageligt for øjnene at benytte. Vigtigst af alt er det dog, at det giver mulighed for at holde styr på sine spil og analysere, hvorvidt – og hvor – man er godt kørende uden at man skal sidde og fifle med det i hjemmelavede regneark eller på kringlede, gammeldags hjemmesider, som der er nok af derude.

Kom i gang

At komme i gang med at føre regnskab er ofte det sværeste. Enten kræver det Excel-færdigheder for at opsætte sit eget regnskabsark, eller også får man det ganske enkelt bare ikke gjort online.

Det behøver ikke være så svært. Bare følg disse punkter, og så er du klar:

1. Opret en (gratis eller Pro) bruger her!
2. Opsæt din konto med de specifikationer, du ønsker

3. Tast dit første bet ind

4. Tillykke – du er nu i gang

Bettin.gs er nemt at bruge, hvilket man bl.a. kan få en fornemmelse af på denne korte introduktionsvideo. Her vises flere af de fordele, som man får ved at bruge netop denne side. Redskabet kan både benyttes i en gratis udgave og i en Pro udgave. Sidstnævnte koster €9/pr. måned.

 

Gratis udgave

 • Autoudfyldning af kamp-info ved begyndelse af tastning
 • Let og overskueligt design
 • Dybdegående statistik på alle spil
 • Mulighed for at tilgå, tilføje og redigere fra mobil og tablet
 • Valgfri låsning af spil

 

Pro udgave (€9/pr. måned)

 • Prøv det gratis i en måned – uden binding
 • Alle fordele fra gratisversionen
 • Ingen reklamer
 • Detaljeret statistik, bl.a. ROI (Return of Investment)
 • Mulighed for at filtrere statistik efter spiltype, tags, odds, sportsgren mv.
 • Mulighed for at følge andre brugere og få notifikationer om deres spil
 • Se alle spil, du nogensinde har sat i arkivet
 • VIP-support (respons indenfor én time)

 

Tipperen.dk bruger bettin.gs

Det siger sig selv, at vi ikke anbefaler et produkt som dette uden selv at kende det, og uden at vi selv benytter det.

Pr. 30. januar 2016 bliver dette værktøj nemlig en fast bestanddel af vores daglige arbejde, når vi søsætter vores nye tiltag med betalingsspil. Her vil vi, via bettin.gs, give alle vores brugere mulighed for at købe udvalgte spil, der indeholder stor værdi, eller på den ene eller anden måde er specielle. Alt salg af dette kommer til at foregå igennem Tipperen.dk’s bruger på dette site – og her vil man også løbende kunne følge statistikken for disse spil.

Som Pro-bruger vil du kunne benytte notifikations-systemet, hvis du følger Tipperen.dk’s bruger, og dermed få besked så snart, der er nye spil oppe.

God fornøjelse med regnskabsføringen.

 

Thomsen for Tipperen.dk