BWIN er tilbage

12. december 2016

Bwin er tilbage på det danske marked, efter at man er blevet opkøbt af GVC Holdings, der blandt andet ejer ScandicBookmakers og SportingBet – de to sidstnævnte er samtidig lukket ned i Danmark.

Og lad det være sagt med det samme – det er et glædeligt gensyn.

Bwin er en af de største bookmakere på markedet og det kan ses. Man tilbyder ganske enkelt verdens største udvalg af spil og en solid velkomstbonus, hvor bwin fordobler dit første indskud (op til 1.000 kr.)

De 1.000 kroner skal flippes 6 gange til odds 1,70, og du får bonussen her.

På trods af det store udvalg af spil er både hjemmeside og app ekstremt brugervenlige.  Det tager ikke mange øjeblikke før man føler sig helt hjemme begge steder. Designet er overskueligt og funktionerne logiske – noget andre spiludbydere ellers tumler med.

Især appen, som man kan tilgå bare med fingerprint touch og uden NEM ID, er lavet lækker og yderst simpel.

Live betting og streaming er af samme grund en ren fornøjelse – og også her en udvalget stort. Her er det værd at bemærke, at man i app’en kan streame full screen, hvilket selvsagt er en klar fordel til at andre udbydere. App’en er generelt den bedste på markedet.

Et andet sted, hvor bwin synes at være et stykke foran en hel del af konkurrenterne, er i forhold til kundeservice. Det meste kan klares via en meget fyldestgørende FAQ, men har man brug for personlig hjælp, tilbyder bwin forskellige muligheder – herunder live chat. Medarbejderne fremstår ekstremt servicemindede og venlige (noget visse andre bookmakere kunne lære noget af). Man er i virkelig gode hænder.

Odds-mæssigt ligge man ligger man lidt i midten i forhold til det øvrige marked – dog i den høje ende når det kommer til fodbold. Og så er det værd at bemærke, at der ofte åbnes meget tidligt for diverse spil, hvilket giver gode muligheder for et (for) højt odds.

Et af de få kritikpunkter man tidligere kunne komme med, har bwin nu rådet bod på – man har fået cash out-funktionen, så et spil kan lukkes før kampen er færdigspillet.

Alt i alt er der udelukkende positive ting at sige om Bwin – det er fremragende at have dem tilbage i Danmark igen!

 

Hos Tipperen.dk vil vi gerne give dig et ekstra incitament til at starte en konto op hos Bwin, og derfor giver vi dig 14 dages gratis PRO spil hvis du gør det igennem vores link.

1. Tryk her: BWIN!

2. Opret en konto.

3. Send en mail med dit Bwin username og dit username hos Bettin.gs, til tipperen@wtrade.dk , så kvitterer vi med 14 dages PRO bets.