Champions League optakt: Arsenal vs. PSG

21. november 2016

Champions League: Onsdag den 23. november tager Arsenal imod Paris St. Germain på Emirates Stadium, og her håber The Gunners på at kunne hive en sejr hjem, efter de spillede uafgjort 1-1 mod pariserne ved holdenes første møde i Frankrig, tilbage i september.

Hvis man kigger på Champions League oddsene forud for kampen, er Arsenal favoritter til at vinde på hjemmebane i London med odds 2.37. Der er dog tale om marginaler, da en sejr til fordel for PSG vil give odds 2.87. Ender kampen uafgjort, kan man derimod hente odds 3.40.

Både Arsenal og PSG ligger i toppen af deres Champions League gruppe med hver især 10 point. Det forventes derfor at blive en svær kamp mellem de to europæiske stjernehold, og kapløbet bliver meget tæt. Uanset hvad, er begge hold dog sikret en kvalifikation til næste runde i Europas hårdeste fodboldturnering.

 

PSG talent måske ude mod Gunners

Inden kampen mod Arsene Wenger og co. i næste uge, har PSG midtbanespilleren Adrien Rabiot meldt ud, at han ikke forventer at være med på banen, når det går løs.

21-årige Rabiot løb nemlig ind i en skade, da Frankrig spillede mod Elfenbenskysten i en venskabskamp i tirsdags. Han måtte skiftes ud i kampens 78. minut.

”Jeg følte, at noget var blevet overrevet på bagsiden af låret. Jeg tror, chancerne for at møde Arsenal er døde,” udtalte Rabiot efter kampen, ifølge The Mirror.

 

Trods Rabiots skade har PSG stadig en reel chance for at vinde Champions League, med odds 26.00, mens det giver odds 23.00, hvis Arsenal bliver de nye CL mestre. Du kan få flere betting tips og læse mere om de seneste nyheder for alle Champions League holdene på http://extra.bet365.dk/news/da/Fodbold/Champions-League.

Hvis de nye CL mestre i 2017 er et engelsk hold, får man odds 5.00, mens det giver hele 26.00, hvis holdet er fransk.

 

Arsenal har fået god start på sæsonen

Arsenal har fået en god start på 2016/17 sæsonen, både hvad angår Champions League og den engelske Premier League, hvor træner Arsene Wenger og resten af holdet har fået placeret sig på en 4. plads.

London holdet er plaget af en håndfuld skadede spillere, heriblandt Santi Cazorla, Danny Welbeck og Per Mertesacker, og disse kommer derfor heller ikke til at optræde i kampen mod PSG.

Inden Champions League kampen på onsdag, møder Arsenal også storholdet Manchester United på udebane i et nervepirrende Premier League opgør.

Spørger man Arsenal træner Arsene Wenger, forventer han at det bliver en kamp på top niveau – noget, som han og resten af Gunners truppen ikke har spillet 100% på endnu, ifølge ham selv.

”Vi har set nogle få kampe i starten af sæsonen, hvor vi ikke helt levede op til det forventningsniveau, der er mellem to tophold under kamp,” udtaler Arsene Wenger ifølge Arsenals officielle hjemmeside.

”Det er vigtigt, at kvaliteten af vores spil er god. Det er op til de spillere, som er på banen,” tilføjer den 67-årige franskmand, der har været træner for Arsenal siden 1996.