El Clasico specials

1. april 2016

Lørdag aften står vi endnu engang overfor et El Clasico, hvor Barcelona tager imod Real Madrid i et af de største rivalopgør i verden.

Ligaen virker afgjort, med Barcelona på 76 point, Atletico Madrid på 67 point og Real Madrid på 66 point - med bare 8 kampe tilbage.

Kan Real hive 3 point med hjem fra Nou Camp, kan de dog skabe lidt fornyet spænding i ligaen - og mon ikke Zidane kommer med et angrebsivrigt hold. 

Bookmakerne er enige om at hjemmeholdet er favoritter her, og odds gennemsnittene ligger lige nu på omkring 1,60 på en Barca sejr, 4,50 på uafgjort og hele 5,25 på en Real Madrid sejr.

Et vel fair nok odds, især set i lyset af at Messi og Barcelona smadrede Real med hele 4-0, sidst de to hold mødtes.

Seneste nyt er at Varane og Kroos måske må sidde over, og på tipperen.dk hælder vi da også mest til et 1-tal her.

Spilmæssigt er der dog masser af muligheder på kampen, hvor http://bit.ly/QewC8P blandt andet har små 113 forskellige væddemålstyper på kampen!

Som altid er bookmakerne også ude med en række promotions og specials, både til nye og eksisterende kunder - vi har samlet dem her:

 

http://bit.ly/1puCgmo giver en 100 kroners bonubets til alle kunder der indbetaler minimum 250 kroner og placerer et væddemål til minimum odds 1,30 på El Clasico. Så vil din konto bliver krediteret med en bonus til FC Barcelona – Atletico Madrid d. 5. april. Denne promotion gælder ALLE kunder!

http://bit.ly/1RKhUyj har boosted oddset på en Barcelona sejr til flotte 1,80 - uden betingelser. Spillet er dog kun åbent d. 1 April. Denne promotion gælder ALLE kunder!

http://bit.ly/1jVykKz har boosted oddsene på kampen, for alle nye kunder - og er uden gennemspilskrav hvis du rammer! De giver odds 4,0 på en Barca sejr og hele odds 14,00 på en sejr til Real Madrid!

http://bit.ly/1gBKEaI giver pengene tilbage på tabte specials, hvis kampen skulle gå hen og ende 0-0... Denne promotion gælder ALLE kunder!

http://bit.ly/1Mr7vay kører en konkurrence med en samlet præmiepulje på 35.000 kroner kontant og yderligere 1.000 kroner i freebets. Denne promotion gælder ALLE kunder, og kræver ikke at du spiller på kampen. Du skal 'bare' have en konto og forudsige 7 spørgsmål om kampen, så som antal mål, hjørnespark, halvleg med flest mål osv.

 

Skulle du ikke have mulighed for at se kampen på 6'eren, Lørdag klokken 20:30 - så kan du streame den gratis hos http://bit.ly/1eSUnZK , hvis du har minimum 10 øre på din konto hos dem.

 

Hav en fantastisk kamp!