Her er de mest interessante spillemuligheder ved US Open

18. august 2016

Det var vel de færreste, der havde forudsagt, at den 141-seedede, Juan Martin Del Potro, ville være i stand til at udmanøvre tennis' altdominerende spiller, Novak Djokovic.

Det var imidlertid præcis dette scenarie, vi var vidne til ved dette OL.

Nu synes posen med betting-favoritter at være blevet rystet gevaldigt, når vi ser frem mod den næste Grand Slam-turnering, US Open.

Vil verdens bedst-rangerede, Djokovic, formå at genfinde sin form og mentalitet?

Vil Andy Murray, som i år hentede både Wimbledon-titlen samt det olympiske guld, fortsætte det gode momentum?

Vil Del Potro, hvis comeback ingen havde set komme, være i stand til at bevise, at han hører til blandt de bedste?

Dette US Open åbner op for nogle interessante spillermuligheder, som vi her giver dig en oversigt over.

 

 

Novak Djkovic: Verdens bedste

Der er ingen tvivl om, at det her er et af de hårdeste nederlag i min karriere,” udtalte Djokovic umiddelbart efter sit nederlag mod Del Potro. ”Det er ikke den første gang, jeg har tabt en tenniskamp, men når det er ved OL, så er det anderledes.”

Ja, det er ikke en nem pille at sluge, når man som verdens beste bliver slået ud i den indledende runde. Dette kommer også i kølvandet på hans Wimbledon-nederlag mod den 28-seedede amerikaner, Sam Querrey.

Dette står i stærk kontrast til resten af årets sæson. Her syntes Djkovic nærmest at være uovervindelig, og vandt som den første spiller nogensinde vandt han fire Grand Slams på stribe!

Det bliver interessant at se, om Djkovic kan genfinde sin intimiderende form. Det tror bookmakerne på, at han kan. Bet365, forudsiger en Djokovic-sejr ved dette års US Open og giver dig odds 1.80, hvis han vinder. Samme side tilbyder også live betting, sådan at du kan se spillernes indbyrdes styrker og svagheder an, inden du bestemmer dig for, hvem du spiller på.

Andy Murray: Stærkt momentum

Hvor Bet365 giver Djkovic odds 1.80, giver de faktisk Murray hele 3.25.

Når vi tager i betragtning, at dette er manden, der lige har vundet både Wimbledon-trofæet og OL-guldet, synes der her at være en interessant spillemulighed.

Murray forholder sig ydmygt til den forestående turnering: ”Novak har spillet fantastisk tennis. Hvad jeg har gjort i løbet af fire måneder, har han gjort i løbet af hele året. US Open er det næste store mål. Jeg har nået alle Grand Slams finalerne i år, og jeg vil prøve at gøre det godt igen.”

Juan Martin Del Potro: Det uventede comeback

Hvis du spiller på, at Del Potro kommer til at vinde US Open giver Bet365 dig odds 17. Omend mere usikker end både Djokovic og Murray, kunne dette også vise sig at være en interessant spillemulighed.

Efter at have vundet US Open tilbage i 2009 har Del Potro haft det svært ved diverse Grand Slams. I år, efter at have kommet sig over en skade, overraskede viste Del Potro imidlertid ikke blot gejst men også udholdenhed og stabilitet ved dette OL. Efter sin helt uventede sejr over Djkovic, fortsatte han sin sejrsgang, da han slog Spaniens egen yngling og dobbelt-Wimbledon-vinder, Rafael Nadal.

I finalen gav han Murray kamp til stregen, hvilke Murray selv fremhævede: ”Jeg synes, at den US Open-finale, som jeg spillede mod Novak [Djokovic], da jeg vandt min færst Grand Slam, var hård. Men i aften synes jeg var virkelig hård.”

Hvem satser du på?

Aner du også interessante spillemuligheder ved dette års US Open?

I så fald, hvem sætter du din tro til? Djokovic, Murray, Del Potro – eller måske Milos Raonic, som absolut heller ikke bør undervurderes.

Se med – og spil med – fra den 29. august til den 11. september, når New York byder velkommen til verdens bedste tennisspillere.