Odds på transfermarkedet

18. januar 2016

 

Imens de store europæiske ligaer endnu blot stille og roligt er ved komme ud af deres vinterhi, og den danske liga endnu ligger og snoozer i en måneds tid, så sker der heldigvis andre spændende ting i øjeblikket. Dette skyldes, at transfermarkedet endnu er åbent og bookmakerne er derfor ude med odds på, hvilke spillere der skal trække i nyt kluns når vinduet smækker i. Tipperen.dk giver dig overblikket over de mest spændende spil.

Lad os starte med at kigge på Danmarks måske mest omtalte fodboldspiller - The Lord himself - Nicklas Bendtner. Evighedstalentet har siden sin tid i Arsenal været lidt af en fodboldnomade, og nu er det atter blot et spørgsmål om tid før han forlader Wolfsburg. Spørgsmålet er blot om det bliver nu eller til sommer. Unibet er ude med et spil på, at han stadig er at finde i Wolfsburg efter dette transfervindue og det kan man få odds 1,45 for. Hvis "Lord" forlader Tyskland bliver det ifølge Unibet højst sandsynligt til fordel for Premier League klubben Newcastle. Hvis Bendtner trækker i de sort/hvide striber efter 1. februar er der odds 2,20 at hente. Værd at nævne er det også, at man kan få odds 11,00, hvis han ryger til FCK, 18 gange pengene igen, hvis han tager til Hannover 96 og hele odds 76, hvis han i stedet tager til Brøndby og dermed vender FCK ryggen.

Daniel Amartey røg i dette transfervindue til Premier League og Leicester City. Beløbet var svimlende højt, hvorfor FC København måske ikke ligefrem har behov for at gå ud og sælge flere spillere. Interesse er der ellers nok af og dette især for venstrebacken Ludwig Augustinsson, der af flere omgange blandt andet har været rygtet til Bundesligaen og FC. Køln. FCK-manager Ståle Solbakken har dog i skrivende stund netop udtalt, at han er 100 % sikker på, at Augustinsson ikke ryger i dette transfervindue. Dette kan naturligvis være spin, men det ville give fin mening for FCK at beholde ham til sommer for derefter at skyde ham afsted. Erstatningen er ikke endnu i truppen, hvorfor et salg ville give travlhed på direktionsgangene. Unibet giver odds 1,30 for, at han stadig er FCK-spiller når transfervinduet lukker, og det er der faktisk lidt værdi i. Specielt med Ståles nylige udtalelser i mængde og med tanke på, at FCK sjældent sælger flere store profiler i samme vindue.

En af de større udenlandske transfersagaer i dette vindue er sagen om Pato. Den tidligere AC Milan spiller huserer pt. for den brasilianske klub Corinthians og har tiltrukket sig opmærksomhed fra Premier League-klubberne Liverpool og Chelsea. Liverpools interesse var i første omgang varmest, men rygterne går på, at Pato selv er lunest på Chelsea. Der spekuleres ydermere i om Chelsea efter Costas skade i weekenden, nu vil intensivere jagten på brasilianeren. Betsafe er ude med odds på, hvor Pato befinder sig efter 1. februar. Chelsea er favorit til odds 1,50, men man kan også få odds 2,50 på, at Corinthians formår at holde på Pato. Sidstnævnte er i skrivende stund lidt interessant, da Guus Hiddink har udtalt, at Chelsea intet vil foretage sig på transfermarkedet. Endelig kan det også nævnes, at Liverpool i denne sammenhæng giver hele odds 10,00.

Flere af bookmakerne har også spil ude på verdens allerbedste og pt. skarpeste spillere. Det er dog nede i et leje, hvor man skal have den helt store pengepung frem for, at der for alvor skal falde mønt af. Eksempelvis kan det nævnes, at du kan få odds 1,03 for at Aubemeyang bliver i Dortmund, 1,10 for at Robben bliver i Bayern München, 1,03 for at Hazard bliver i Chelsea, odds 1,04 for at Vardy forbliver Leicester-spiller og ikke mindst odds 1,01 for, at Neymar ikke smutter fra Barcelona i dette transfervindue. Alle spil der nærmer sig betegnelsen "money in the bank", men også spil de fleste nok vil rynke på næsen af.

Transfervinduet er som nævnt stadig åbent, og der kan endnu ske mange ting. Man gør derfor klogt i at holde øje med bookmakernes spil, da der pludselig kan dukke gode spil op og lige så hurtigt forsvinde. Et eksempel herpå er Rasmus Falk. Undertegnede skrev denne artikel og havde fundet odds 1,40 på, at Rasmus Falk også spillede i OB efter 1. februar. Samtidig kommer der en historie ud omkring, at Falk ikke forlænger, men ønsker at fortsætte sæsonen ud hos OB. Derefter blev spillet fjernet.

Det handler derfor om at være hurtig på dette marked og slå til når muligheden byder sig selvom transfermarkedet er svært at spå om.  

God jagt.

 

Se alle transfer odds hos Unibet her: http://bit.ly/1ZyfUxr

 Scheuermann for Tipperen.dk