Optimer dine spil

30. oktober 2014

I min forrige artikel understregede jeg vigtigheden af at udregne ”værdi” i ens bets. Det er dog kun første skridt i den rigtige retning, hvis du på længere sigt vil skabe profit på dine spil.

Hvis du læser denne artikel har du formentlig på et eller andet tidspunkt i dit liv været en såkaldt ”hyggespiller”. Ved dette forstås en gambler, der primært går ned i sin lokale kiosk, laver en kupon på 3-4 kampe via DanskeSpil og så har han ellers spænding resten af eftermiddagen. Måske har du det endda stadig sådan og fred være med det – jeg kan da også selv af og til finde på at gå tømmermandsramt ned i kiosken en lørdag eftermiddag og lave en kupon med alt for mange kampe – bare for hyggens skyld.

Sandheden er dog, at det ikke er vejen frem. Ikke fordi, at der er noget som helst galt med DanskeSpil, men de kan ganske enkelt ikke have de højeste odds på hvert eneste spil og det er her problemet ligger.

Som seriøs gambler handler det nemlig altid om at få værdi i sine spil og dette får man bedst ved at snuppe markedets højeste odds. Ved at begrænse sig til én bookmaker og være ukritisk overfor oddset kan man derfor på længere sigt gå glip af stor profit.

Imens ”hyggespilleren” måske ikke vil tænke det store over om han spiller odds 2,10 eller 2,25 så vil den mere seriøse gambler gå højt op i det. Lad os se på hvorfor.

Hvis vi tager udgangspunkt i, at gambleren spiller 50 singler med 100 kr som indskud på henholdsvis odds 2,10 og 2,25 får vi følgende regnestykke, der afslører en markant forskel i profit;

 

Gambler 1:

50 X 2,10 X 100 = 10,500 kr.

Gambler 2:

50 X 2,25 X 100 = 11,250 kr.

 

Altså er der en forskel på 750 kr. og uanset, hvilket indskud man spiller med er forskellen i profit da værd at tage med. Forskellen bliver yderligere tydelig, hvis vi forestiller os en gambler, der spiller doubler i stedet for singler;

Gambler 1:

50 X 2,10 X 2,10 X 100 =  22.050 kr.

Gambler 2:

50 X 2,25 X 2,25 X 100 = 25.312 kr.

Her er forskellen derfor 3.262 kr.

 

Konklusionen ved denne artikel må derfor være, at det er vigtigt at have flere bookmakere end blot én.  Det er meget muligt, at du har en konto hos Bet365, der oftest ligger højt med deres odds, men oftest vil der være en anden bookmaker, der på lige akkurat dit spil har et lidt højere odds.

Du bør derfor altid undersøge markedet for, hvilken bookmaker der har det bedste odds på dit spil. Hvis det ligger hos en bookmaker som du endnu ikke har konto hos kan du jo passende åbne en konto via vores bonussektion og modtage en lækker bonus oven i købet: http://tipperen.dk/bonusser.aspx .

 

Et godt værktøj til at finde det bedste odds er onebookie.com. Her er et bredt udvalg af kampe, en nem brugerflade og du finder hurtigt den kamp samt højeste odds som du søger.

 

På Onebookie.com vil du også få synliggjort forskellen i de odds du kigger på.

Bookmakerne tjener typisk imellem 5-10% på deres kampe, og holder en tilbagebetalingsprocent på omkring 92%. Sagt på godt dansk, så får spillerne omkring 92 kroner igen hver gang de spiller for 100 kroner.

Hvis du sammenligner oddset på den enkelte kamp, så vil du se hvordan markedet bevæger sig – fuldstændig som med aktier… Det handler om udbud og efterspørgsel.

Har Betsafe f.eks. modtaget spil for store summer på 2-tallet i en enkelt kamp, så kan det rykke deres forventede tilbagebetalingsprocent.

De vil derfor forhøje oddsene på 1-tallet og X’et, for at tiltrække flere spil på disse udfald. Dette vil typisk forplante sig hos de andre bookmakere, og oddsene bevæger sig ofte omkring 10% fra offentliggørelsen til kamptidspunktet.

Hvis man altid undersøger markedet, så bør man kunne rykke sin sandsynlige tilbagebetalingsprocent fra 92% op til omkring 98%.

Hertil kommer så bonusser, og diverse promotions – som kan rykke din tilbagebetaling til over 100%, meget hurtigt.

Når du først er oprettet hos de forskellige bookmakere, vil disse også vende tilbage med ”reload-tilbud”, kampagner på topkampene osv.

Udnytter du disse kampagner til fulde, og er dine ugentlige spil indsatser for under 2.000 kroner – så bør du kunne ligge stabilt på en tilbagebetaling på omkring 105% på dine singlespil.

 

Hvis du så samtidig følger spilforslagene på tipperen.dk, så vil du være en profitabel tipper set over 12 måneder.

 

Frederik Scheuermann for Tipperen.dk