Tipperen update 12. februar - Fokus på PRO

12. februar 2017

Kære venner,

2017 er godt i gang, og det er tid til årets første nyhedsbrev fra Tipperen.dk.

Fokus på PRO-spil 
Vi har på Tipperen.dk arbejdet med begrebet ’PRO-spil’ henover det seneste år. Det er navnet, vi har valgt til vores betalingsspil, og den afdeling, hvor rigtigt mange af vores allerbedste spil placeres.

For at kvalificere sig til at være et PRO-spil, skal et spil opfylde nogle krav. Det skal enten være med rigtig høj betvalue, altså værdi, eller også skal oddset ligge i et leje, hvor vi ser det som værende så tilpas lækkert, at dette skal ”beskyttes”, så bookmakerne ikke slasher det til den næstkommende runde. Derfor vælger vi, at det ikke skal være ’public’, men kun ud til de, der vælger at betale for infoen.

 

”Hvorfor skal jeg betale for spil, når der findes så meget gratis derude?”, tænker du måske – og det er et reelt nok spørgsmål.

 

Men det skal du, fordi vi har nogle af Danmarks skarpeste eksperter, og hvert år leverer plus på siden. Vi har især stor fokus på spillerspecials, hvor der er høje odds at finde, og over tid, vil vi, nærmest med garanti, levere store gevinster og samlet profit til dig. I det store billede, er udgiften til disse spil, så tilpas lille, at du, ved at følge os, vil kunne dække denne – og stadig komme ud med overskud.

Et eksempel:
Havde du, som en julegave til dig selv, valgt at købe adgang til vores PRO-spil, og fulgt os siden juleaften, så var du en holden mand i dag. Siden da har vi leveret 58 spil, ramt 24 af dem, og genereret et overskud på 116,09 units.

Havde du fulgt disse spil, med et indskud på 100,00 kr. pr. unit, så stod du altså med et overskud på 11.609 kr. i dag. Fratrukket to måneders medlemskab til vores PRO-spil (349,00 kr. x 2 = 698,00 kr.), havde du altså stadig et overskud på 10.911,00 kr. – Og det er på under to måneder.

 

Hvordan kommer du i gang?

  1. Opret en bruger på http://www.bettin.gs, hvor vores PRO-spil postes.
    Du kan her vælge en gratis konto, eller du kan vælge at betale for en. Hvis du vælger sidstnævnte mulighed, har du mulighed for at følge vores bruger Tipperendk, og dermed få notifikationer, når vi poster nye spil. Dermed sikrer du, at du har mulighed for at spille med, inden oddset falder.
  1. Køb adgang til vores spil via dette link: http://www.bettin.gs/TipperenDK
  2. Se pengene rulle ind.

Priser:
1 PRO-spil: 20,00 kr.
10 PRO-spil: 149,00 kr.
1 mdr. abonnement: 349,00 kr.
6 mdr. abonnement: 1.499,00 kr.

 

Resultat for 2016 – og starten på 2017

Nu skal det ikke handle om PRO-spil, det hele. 
Vi er i gang med et nyt år, og dermed skylder vi også en opdatering på 2016 – og starten på 2017.

2016 endte som endnu et år, hvor Tipperen.dk leverede vindende spilforslag til sidens brugere, og skabte masser af dejlig profit. 

Alt i alt endte vi med et samlet resultat på siden på +167,32 units. Med et indskud på 100,00 kr. pr. unit, giver det et samlet overskud på hele 16.732 kr. Dermed er vi, i hele sidens levetid, nu oppe på et samlet resultat, der hedder 322,11 units – eller 32.211 kr., jf. ovenstående udregning.
Vi fortsatte i januar, hvor vi slap i 2016, og buldrede 42,88 units ind på kontoen.

Nye eksperter
Siden sidst har vi oprustet på siden, og tilført nye ansigter, der skal hjælpe med at gøre Tipperen.dk, og dine vinderchancer, endnu bedre.

Derfor har vi budt velkommen til Casper Eriksen, der er vores nye mand indenfor basketball, og især NBA, hvor han igennem en længere årrække har leveret solide resultater. 
Du kan følge Casper Eriksen på Twitter her: NBAEriksen og se hans bets på siden her: CasperEriksen.

Herudover har vi sagt goddag til endnu en stærk ekspert indenfor især fodbold. Der er tale om Rask-betting, der er medlem af Danske Spils ”Odds 1000-klub”, og som har fået en forrygende start på siden med en aktuel tilbagebetalingsprocent på 141,36%. 
Du kan desværre ikke følge ham på Twitter, men du kan se hans resultater hos Tipperen.dk her: Rask-betting.

Har du ris, ros eller kommentarer til vores spil, sidens indhold eller andet, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Until we meet again. 

Med venlig hilsen
Team Tipperen.dk

Følg os på Facebook
Følg os på Twitter