Newsmail 25 november

25. november 2015
Kære bruger,

November er ved at være slut - og det er tid til endnu en update fra os.
Vi har flere nye tiltag på vej, som vi glæder os til at dele med jer og i denne mail kan i se nogle af dem.
 
Livebet sessioner
Som en ny ting har vi i november afholdt den første livebet session. Her spiller en af vores tippere live på en kamp og opdaterer løbende - så i kan spille med. Vi har fået rigtig god respons på dette tiltag, og derfor er det noget vi vil fortsætte med.
Den næste livebet session finder sted allerede i aften klokken 20:45, hvor vi fokuserer på storkampen imellem Juventus og Manchester City. Der vil være masser af livebets og en enkelt konkurrence også - og du kan være gratis med her: https://www.facebook.com/tipperdk/


Statistik status
På Tipperen.dk er vores tippere fortsat i god form og hvis du har fulgt alle vores spil i løbet af året, ville du have tjent mere end 200 units!

Du kan altid se den komplette oversigt over vores statistik her.

Konkurrencer
I November kører vi en konkurrence hvor vinderen får en iPad2. Indtil videre er der kun 7 deltagere, og det er ved at være sidste udkald hvis du skal nå at være med!

Det eneste det kræver, er at du opretter en konto hos http://bit.ly/1KZ4Tgn igennem dette link og herefter sender dit username til tipperen@wtrade.dk

Konkurrencen løber til og med 30/11
 

December snebold
Den første sne er faldet i Danmark, og i December starter vi endnu en snebold - hvor vi forsøger at slå en lille mønt op i en mindre formue. Vi skal nok informere på Twitter, Facebook og hjemmesiden når vi starter - men du kan også holde øje her.

 
Sidst men ikke mindst vil vi lige larme lidt om de bookmaker promotions der kører på midtugens kampe:
 

Vi håber at i vil tage godt imod ovenstående og såfremt i har ris, ros eller ideer til udvikling af siden – så smid os en mail!

 

Hav en fantastisk dag,

 

Med venlig hilsen

Team Tipperen.dk

 

Følg os på Facebook

Følg os på Twitter

Afmeld newsmail