Ugen der kommer - uge 1

2. januar 2017

Som noget nyt vil vi på Tipperen.dk forsøge at give jer et ugeoverblik, over interessante spilmuligheder - især inden for fodboldens verden. Spilforslagene vil du stadig skulle finde på forsiden, men artiklerne har kan være en fin forberedelse til dine spil - så du forhåbentlig kan komme ind før oddsene falder.

Nyd den til kaffen eller colaen - velbekomme!

Mandag

Fodboldsmæssigt lægger 2017 hårdt ud. Allerede på årets første mandag byder Premier League på hele syv opgør, mens der er fuldt program i Championship, League One og League Two. Vi kigger i dag lidt på det to øverste rækker. Premier League Liverpool, der er forrygende kørende i øjeblikket, skal på en umiddelbart overkommelig opgave ude Sunderland, der dog har leveret fornuftigt på det senste på eget græs med tre sejre i de seneste fem kampe. Holdets defensiv har dog voldsomme udsving – og alene i julens to (ude)kampe indkasserede man syv scoringer. Et andet af rækkens formstærke hold, Man. United, møder ude West Ham, der har haft et horribelt efterår, men dog har de hentet ni point i deres seneste fire kampe – blandt andet mod rækkens to bundhold, Hull og Swansea. Man. United og West Ham mødte hinanden hele fem gange 2016 – begge hold kom på tavlen i alle opgør, så måske vi kan se frem til en målrig affære? Derudover er det værd at nævne, at Middlesbrough tager i mod Leicester, der endnu ikke var vundet på udebane i denne sæson. Flere bookmakere har vurderet to hold vinderchance til at være lige store. Championship Fulham og Brighton brager sammen i et opgør, der har alle muligheder for at blive intenst. Begge hold er stærkt kørende og gæsterne kan med en sejr bringe sig på 1. pladsen. Værterne har dog ligeledes brug for en sejr, hvis man vil lukke hullet til rækkens 6. plads, der giver adgang til playoff-kampe. Begge hold har haft særdeles godt gang i målscoringen på det seneste. Rækkens 4. plads, Huddersfield, er ligeledes i rigtig god form. De møder ude Wigan, der har tabt sine fem seneste hjemmekampe. Det kunne ligne en klokkeklar udesejr, men bookmakerne er ikke heeelt enige i det. Newcastle møder ude Blackburn – et møde der bringer mange minder frem fra dengang de to hold var med i toppen af den bedste række. Newcastle er nu Championships mest scorende hold – Blackburn har indkasseret 3. flest scoringer. Andre ligaer I den skotske Championship tager Raith imod Dunfermline – kampene i den liga er pt. ganske, ganske tætte. I Israel er M. Tel Aviv på besøg hos B. Jerusalem – to hold der sædvanligvis spillere særdeles underholdende kampe.

Tirsdag

Premier League Tre kampe i Premier League- det meste interessante er uden tvivl Bournemouth – Arsenal. For gæsterne er i hård, hård kamp om Champions League-pladserne. Man har været stærkt kørende på udebane – dog har man tabt de to seneste; dog mod hold som Man. City og Everton. Walcott er tvivlsom, men resten af The Gunners fremragende offensiv er pt. klar.

Andre ligaer I Grækenland møder rækkens nr. 2, Xanthi, ude bundproppen Iraklis. Gæsterne har vundet sine fire seneste ligakampe. I Spanien spilles der fire kampe i pokalturneringen – alle mellem hold fra den bedste række. De to mest interessante opgør er Valencia – Celta Vigo og Las Palmas – Atl. Madrid. Der er lagt op til, at der kommer en del reserver i spil, så det vil være en god idé at holde øje med startopstillingerne inden man evt. spiller på kampene.

 

Onsdag

Premier League En enkelt onsdagskamp i Premier League, men sikken én. Rækkens nr. 3, Tottenham, tager i mod Chelsea, der har sat sig solidt på 1. pladsen. Gæsterne har vundet de seneste 13 PL-kampe i træk! Værterne er 7-2-0 for deres ni hjemmekampe i denne sæson. Seneste fire kampe hjemme/ude er blevet vundet.

Holdene har det seneste år spillet flere medrivende kampe i mod hinanden – blandt andet for to år siden, da Tottenham vandt 5-3 på White Hart Lane. Harry Kane blev i øvrigt dobbelt målscorer i den kamp. Noget han også har været et par gange den seneste måned. Andre ligaer I Spanien spilles der tre kampe i pokalturneringen – to af dem med hold fra den bedste række. Real Madrid tager imod Sevilla i en kamp, hvor prestigen er så stor, at det ikke vil overraske, hvis begge mandskaber stiller i stærkeste opstilling.

 

Torsdag

En ikke specielt begivenhedrig torsdag, hvor interessen samler sig om den enlige kamp i den spanske pokalturnering, hvor Ath. Bilbao tager i mod Barcelona. Gæsterne har generelt et temmelig solidt tag i Bilbao, der dog for halvandet år siden sendte Barca hjem med et solildt 4-0-nederlag.

Derudover spilles der en enkelt kamp i den engelske League Two, hvor rækkens nr. 3 og 4 tørner sammen; Doncaster – Portsmouth. Gæsterne hænger syv point efter dagens modstander, så man må for alt i verden ikke tabe kampen (tre hold rykker direkte op fra League Two). I Grækenland møder Panathiaikos ude Platanias – et hold man har et solidt greb på med sejre i de seneste fem indbyrdes opgør.

Fredag

La Liga Fredagens opgør står imellem Espanyol og La Coruna. Værterne har været sløje i år på eget græs, men dog vundet de to seneste kampe. Gæsterne har endnu ikke vundet ude – og tabt seks af deres seneste syv udekampe.

Andre ligaer Der er ingen Premier League-kampe i denne weekend – den står istedet i FA-cuppens tegn. Der spilles et enkelt opgør fredag, hvor West Ham tager i mod Man. City. Begge hold har spillet PL-opgør tidligere på ugen (tirsdag).

Den bedste franske række holder ligeledes pause grundet pokalturnering. Fredag spilles tre kampe. Monaco møder hjemme Ligue2-holdet AC Ajaccio (holdet ligger nr. 15 i rækken) og er selv sagt kæmpefavoritter.

Lørdag

Serie A To kampe lørdag. Empoli og Palermo ligger på hver sin side af nedrykningsstregen. Hjemmeholdet kan med en sejr skabe et hul på hele syv ned til netop Palermo, så gæsterne er pressede til ikke at tabe her. Hjemmeholdet er dog rækkens mindst scorende hold. Napoli tager hjemme imod Sampdoria i en must win-kamp. Man mangler stadig Milik i front, men i seneste hjemmekamp (18. dec. 2016) lavede Mertens hele fire kasser i Torino. La Liga Fire opgør hvor et af de mest interessante umiddelbart er kampen mellem hjemmestærke Eibar og Ath. Madrid, der pt. er nede på en skuffende 6. plads og desperat skal bruge tre point. Bookmakerne har gjort gæsterne til store favoritter, men måske FOR store? Senere lørdag tager Real Sociedad imod Sevilla. Værterne har overrasket i år og ligger pt. nr. 5 – blandt andet på grund af en solid hjemmebane, hvor man er 5-1-0 for de senste seks kampe. Sociedad har vundet 4 af deres seneste fem hjemmekampe imod netop Sevilla.

Andre ligaer Der spilles hele 25 kampe i den engelske FA Cup – blot tre er rene PL-opgør: Everton – Leicester, Hull - Swansea og Sunderland – Burney. Det er værd at bemærke, at Everton i julen ude slog Leicester med 2-0 – og at Burnley nytårsaftensdag hjemme slog Sunderland 4-1. ET smut til en af de mere kuriøse ligaer – nemlig den på Gilbraltar. Her tager rækkens nr. 1, Europa FC, imod rækkens nr. 7, Manchester 62 (af 10 af hold). Der er klasseforskel på de to hold. Hjemmeholdet har 31 point efter 11 kampe – gæsterne har blot fem. De seneste tre gange Man. 62 har gæstet Europa FC er det endt med hjemmesejre på henholdsvist 3-0, 4-0 og 5-0 ... bliver det 6-0 denne gang?

Søndag

Serie A Det ligger umiddelbart en stribe ret sikre hjemmesejre og venter denne søndag i det italienske; Lazio – Crotone, Milan – Cagliari og Juventus Bologna. Fiorentina er inde i en lille krise, men får en oplagt mulighed for tre point imod rækkens bundprop Pescara, der blot har hentet to point i de seneste ti kampe. La Liga Hjemmestærke Celta Vigo tager imod udesvage Malaga. De to hold har ikke tradition for voldsomt målrige kampe, men med tanke på Vigos offensive styrker og Malagas svagheder i defensiven, ændrer dette sig måske i dag? Seneste søndag tager Villareal imod Barcelona. Værterne har været stærke på eget græs på det samme, men er løbet ind i en hel del skader. Hvis ikke gæsterne skal løbe med en stensikker sejr, får hjemmeholdets lægestab travlt i løbet af ugen.

Andre ligaer FA-cuppen byder på fem kampe – tra af dem med PL-hold som kæmpefavoritter; Liverpool – Plymouth, Chelsea – Peterborough og Tottenham – Aston Villa. Oddsmæssigt er kampen mellem Middlesbrough og Championship-klubben Sheffield Wed. Nok mere interessant, men det afhænger af holdenes startopstillinger (som altid i cup-turneringer. Den franske cup byder på flere indbyrdes opgør med hold fra den bedste række; Lorient – Nice, Toulouse – Marseille og Lyon – Montpellier. Den portugisiske liga starter op med fuldt program søndag eftermiddag. Benfica er storfavoritter ude i mod Guimaraes, men værterne ligger altså nr. 5 og har blot tabt en enkelt hjemmekamp denne sæson.

Braga blander sig i denne sæson i den portugisiske titelkamp, men bookmakerne giver dem ikke altid den kredit, de fortjener. Søndag spiller de ude imod National, der har tabt fem af sine seneste seks kampe i ligaen. Braga har ikke været prangende på fremmed græs, men seneste udekamp blev vundet ... imod selveste Sporting, der derved led sæsonens første og eneste hjemmenederlag. I Grækenland er der topopgør, når rækkens nr. 1 og 2 møder hinanden. Hjemmeholdet, Xanthi, er nærmest tvunget til at vinde, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at fraviste Olympiakos mesterskabet. Hullet mellem de to hold er ni point. Men det bliver svørt – Olympiakos har vundet de senste ni indbyrdes opgør.

 

Udover det spændende program, så er bookmakerne også ved at vågne op til januar. Især Nordicbet, som har denne vilde "TRANSFER BONUS": http://bit.ly/1Mr7vay

Her giver de simpelthen spillerne 250 kroner i bonus, 6 måneder i streg...! Vel at mærke oveni deres 2000 kroners signup bonus.

Her er terms and conditions:

  • For at være berettiget til Transfer Windows bonusserne, skal du registrere en NordicBet konto mellem den 1. og 31. januar 2017.
  • Unikke kontoåbninger, som er registreret i kampagneperioden, vil være berettiget til en 250 kr. bonus hver måned, mellem januar og juni 2017.
  • For at kunne modtage din månedlige 250 kr. bonus, skal du spille for minimum 1.000 kr. under Odds, pre-match og/eller live, fra desktop og/eller mobil, til minimum odds 1,50, i hver kalendermåned.
  • Du vil få en besked på sitet, som informerer dig hver måned, at gennemspilningsskravet er opfyldt, og at den månedlige Transfer Window bonus er blevet krediteret til din konto. Bonussen krediteres øjeblikkeligt, lige så snart gennemspilningskravet er opfyldt.
  • Du kan få maksimalt 1.500 kr. i bonusser i løbet af kampagneperioden, hvis du opfylder gennemspilningkravene hver måned, i løbet af kampagneperioden.
  • Hvis du ikke opfylder gennemspilningskravene i en af månederne, vil du stadig være berettiget til Transfer Window bonussen i de resterende måneder af kampagnen, frem til juni 2017.
  • Den månedlige 250 kr. Transfer Windows bonus, har et gennemspilningskrav på 3 gange til odds 1,50 indenfor 60 dage, før en udbetaling kan finde sted.
  • NordicBets generelle vilkår og betingelser er gældende.
  • Tilmeld dig her.

Hav en fantastisk bettinguge!