Ugen der kommer/De kommende dage - uge 2

9. januar 2017

 
Mandag 
 
La Liga 
 
Ugen starter i krisens tegn i det spanske, når Osasuna og Valencia tørner sammen mandag aften. Hjemmeholdet har tabt de seneste seks kampe i ligaen og blot hentet ét point i de seneste otte. Meget bedre er det ikke for gæsterne fra Valencia – det er blevet til tre point i de seneste syv ligakampe (ingen sejre). 
 
Osasunas offensiv er gået HELT i stå; det er blot blevet til en enkelt scoring i de seneste fem ligakampe. Men der er måske muligheder i denne kamp, for Valencia har indkasseret scoring er SAMTLIGE kampe i denne sæson (man er kun gange selv gået målløs fra banen) – og har både Mangala og Garay, der begge spiller fast i det centrale forsvar, ude med skader. 

Så der er gode muligheder for, at begge hold kommer på tavlen - denne bookmaker ligger betydeligt over det øvrige marked, hvilket giver spillet god værdi:  Begge hold scorer 

Andre ligaer 

Der spilles en enkelt kamp i den engelske FA Cup, hvor det formstærke League Two-hold Cambridge hjemme Championship-holdet Leeds, der ligeledes er godt kørende. Holdene har scoret henholdsvist 14 og 11 gange i deres fem seneste kampe. 
 
Bookmakerne tror dog ikke på en målrig kamp – så man kan bl.a. få 2,05 for mindst tre scoringer her: Over 2,5 mål samlet 

I den portugisiske liga spilles en enkelt kamp, når rækkens nr. 11, Belenenses møder bundholdet Moreirense ude. Det samme skete to gange i 2016 – senest i pokalturneringen i slutningen af december.  Kampe endte henholdsvist 2-3 og 3-3. 
 
Belenenses har scoret mindst to gange i de seneste fire indbyrdes møder – det kan manher  få hele 3,15 for, at de gentager mandag aften: Belenenses over 1,5 scoring 

 

Tirsdag 
 
Fodboldmæssigt en noget tynd dag, hvor fokus er på lidt pokalkampe.  
 
Det ligner sikre hjemmesejre til Man. United over Hull, Napoli over Spezia og Atl. Madrid over Las Palmas. Som altid er det en god idé at afvente startopstillingerne, når der er tale om pokalkampe. Stiller nogle af ovenstående hjemmehold i tilnærmelsesvis bedste opstilling, bør der være gode muligheder for sejre på mere end ét mål. Vær dog opmærksom på, at der i den spanske pokalturnering spilles hjemme/ude. Aftenes kamp i anden kamp i 1/32-finalerne – Atl. Madrid vandt første opgør 2-0. 
 
En gentagelse af det resultat giver 6,50 her: Slutresultat: 2-0  
 
I den portugisiske pokalturnering møder hjemmestærke Ferreira  det kriseramte Segunda Liga (næstbedste række i Portugal) Vizela. Ferreira spillede netop hjemme her i weekenden og fik 0-0 i mod mægtige Porto. Vizela har tabt deres seneste fire udekampe – heriblandt 4-0 til Benfica i pokalen. Det skal her med, at der er et puljespil i den portugisiske pokalturnering. 
 
Der er pæne odds på hjemmesejren – blandt andet 1,73 her: Ferreira vinder