Ugen der kommer - uge 2 - onsdag/torsdag.

11. januar 2017

Vi ser med længsel frem til weekenden, hvor der er masser af kampe i de bedste rækker i England, Frankrig, Italien, Spanien, Portugal og Holland. 
 
For onsdag og torsdag er nogle halvsløje fodbolddage, hvorfor fokus endnu engang er på div. pokalturneringer. 


Onsdag 

Onsdag tørner Southampton og Liverpool sammen i liga-cuppen, hvor vi er nået frem til semifinalerne, der spilles over to kampe. Det forventes, at begge hold stiller med de fleste profiler, hvilket gør Liverpool til favorit. Man har dog ikke formået at de to seneste opgør imod ”The Saints”. Seneste sejr ligge to år tilbage, hvor man dog vandt hele 6-1 – endda på udebane. I øvrigt også i liga-cuppen. 
 
I den kamp scorede Daniel Sturridge to gange – gentager han dette, giver det pengene hele 15 gange igen her: Sturridge scorer mindst to gange. Det skal med her, at han har scoret i de to seneste Premier League-runder. 
 
I Frankrig ligner det en stensikker hjemmesejr til PSG over Metz i den franske pokalturnering. Metz har ikke scoret i sine fire seneste udekampe – og PSG er flyvende; i weekenden blev Bastia udraderet hele 7-0. Sidst de to hold mødtes endte med en hjemmesejr på 3-0 til PSG. Der er gode muligheder for at noget lignende sker i dag. En hjemmesejr på mindst tre mål giver 1,82: PSG (-2)
 
Vi runder også Italien, hvor Juventus hjemme møder Atalanta – et hold man har et særdeles godt greb på. Samtidig er Juventus uhyggelige på hjemmebane. Man har ikke sat point til på eget græs i mod en italiensk modstander siden september 2015! Hjemmesejren kan fås til pæne 1,46 her: Juventus vinder

Vi runder også lige Spanien kort, hvor aftenens mest interessant (pokal)kamp er Barcelona – Bilbao. Gæsterne vandt hjemme  første kamp 2-1, så der er lagt op til et drama. I den første kamp blev der uddelt hele syv gule kort o, g to røde. En udvisning i denne kamp giver 2,85: Rødt kort uddeles

Udover fodbolden, så står onsdagen i den grad i håndboldens tegn. VM i håndbold begynder i Frankrig hvor vores danske OL helte skal forsøge at tage kampen op imod værterne. Forsiden er allerede fuld med spilforslag til turneringen, men et af de bedre er bestem "Landin til at blive kåret som turneringens bedste målmand, til odds 3,20!
 
Torsdag: 
 
I England spilles en enkelt kamp i den næstbedste række: Reading – QPR. Reading, der ligger nummer 3, har vundet sine senste fem hjemmekampe, mens QPR (nr. 17) har tabt tre af deres seneste fire udekampe. 
Det lugter af hjemmesejr til 1,83: Reading vinder
 
I Italien møder AC Milan hjemme Torino i den italienske cup. Der spekuleres i, at begge hold stiller med flere reserver, hvor man bør vente med at spille på kampen indtil startsopstillingerne er offentliggjort. Til gengæld kan der så være mulighed for at finde en uventet starter – og derved mulig målscorer til et (for) højt odds. Målscorerspil på kampen kan findes ved at trykke på linket. 

I Spanien tørner Sevilla og Real Madrid sammen. Hovedstadsklubben vandt første opgør hele 3-0, så hjemmeholdet SKAL frem over isen fra første fløjt – og Madrid forsvarer næppe bare føringen hjem. Vi kan meget vel få mål allerede i 1. halvleg. I otte af de seneste ti kampe mellem de to hold er der blevet scoret mindst to gange inden pausen.  I den føromtalte 3-0-kamp blev samtlige scoringer sat ind i løbet af de første 45 minutter. Der gives 2,18 for over 1,5 mål i 1. halvleg.