Ugen der kommer - uge 2 - Weekenden

13. januar 2017

Der er så småt gang i de store europæiske ligaer igen, hvor kun Bundeligaen endnu holder vinterpause.  
 
Fredag 

Vi har allerede startet dagen med at ramme et PRO spil til 4 units x odds 2,75. Men hvis du ikke nåede med her, så er der andre gode ting Fredag.


Fredagens kamp i Frankrig er opgøret Lille – St. Etienne. To hold der har været ganske ustabile i denne sæson. Hjemmeholdet er favoritter, men er ramt af et hav af afbud – en del spillere er skadede, andre skal til de afrikanske mesterskaber. Samtidig har vi her med to af rækkens  mindst scorende hold at gøre. Det HAR bookmakerne opdaget. Det betyder, at der er ganske pæne odds på over-spil, når det kommer til scoringer – blandt andet kan man få 1,53 for mindst to scoringer samlet i kampen her.  
 
Det er værd at nævne, at dette er sket i Lilles seneste tre hjemmekampe og i St. Etiennes seneste tre udekampe. 
 
I den næstbedste belgiske række er rækkens tophold, Roeselare, på besøg hos Lommel, der ligger absolut sidst i rækken.  Hjemmeholdet har blot hentet et enkelt point i de seneste fem kampe. Roeselare tabte i seneste runde – det var første nederlag i 14 runder, der betyder at man er 11-3-1 for de seneste 15 kampe. 
En udesejr giver 2,00 her. 

 


Lørdag
 
Lørdag byder Premier League på hele otte kampe. I det tidlige opgør tager Tottenham imod West Bromwich i en kamp, hvor man er tårnhøje favoritter. Holdet har vundet de seneste fem Premier League-kampe – og især én spiller skilt sig ud; Dele Alli. Syv scoringer i de seneste fire kampe – dobbelt målscorer i de seneste tre. 
Gentager han det kunststykke, giver det pengene hele otte gange igen her. 

I det italienske er Inter ligeledes fremragende kørende – seneste fire ligakampe er blevet vundet. Seneste fire hjemmekampe er blevet vundet med mindst to . Lørdag tager man hjemme imod Chievo, der har tabt sine to seneste kampe med samlet 2-7. En Inter-sejr på mindst to scoringer giver 2,20 her. 
 
PSG er klare favoritter ude i mod Rennes i den tidlige lørdagskamp i det franske. Men Rennes er et fremragende hjemmehold, der pt. er 7-2-1 for de 10 kampe på eget græs i denne sæson. Man har scoret i samtlige hjemmekampe. PSG er blot 5-0-4 for ni udekampe – hvoraf man har indkasseret scoringer i de seks. Scoring af begge hold belønnes med flotte 1,98 her. 
 
Fire kampe i Spanien, hvor Barcelona og Atl. Madrid er tårnhøje favoritter imod henholdsvis Las Palmas og Betis. Et mere lige opgør er La Coruna – Villareal, hvilket bookmakerne er meget enige om. La coruna har spillet uafgjort i sine tre seneste kampe. Villareal har ligeledes delt point i tre af deres seneste fire kampe. En enkelt bookmaker har skilt sig ud i forhold til spil på det uafgjorte resultat. 


Søndag
 
Søndag byder på en række meget interessante kampe; blandt andet Man Utd. – Liverpool. Hjemmeholdet har vundet sine seks seneste PL-kampe, Liverpool er ”kun” 4-2-0 for samme antal kampe. Det her kan blive et brag af en kamp. Selv om United har brug for en sejr, så vælter Mourinhos tropper næppe frem over banen. Kigger man i statistikkerne lugter der til gengæld af mål: seneste ni indbyrdes opgør på Old Trafford er gået over 2,5 scoringer – sker det for 10. gang, giver det 2,00 her. 
 
I Spanien er Real Madrid på en meget svær opgave ude i mod Sevilla. Hjemmeholdet har vundet syv af deres otte hjemmekampe i denne sæson. Og man har faktisk et godt tag på hovedstadsklubben, når man er på eget græs – tre af de seneste fire ligakampe er blevet vundet.  I seks af de seneste syv hjemmekampe imod Madrid har man scoret mindst to gange. Senest torsdag aften, da de to hold spillede 3-3 i pokalturneringen. 
Over 1,5 Sevilla-mål giver 2,35 her.  

Juventus har ligeledes en svær opgave ude i mod Fiorentina. Hjemmeholdet har haft en skuffende sæson, hvor man pt. er nr. 9. – man er dog ubesejret på eget græs. Samtidig har Juventus ikke ligefrem været lige så skræmmende som vanligt på fremmed græs , hvor man ”allerede” har tabt tre gange i denne sæson. Fiorentinas seneste tre hjemmekampe er gået over 2,5 mål samlet – det samme er Juventus senste tre udekampe. Derfor er det ganske velbetalt at man kan får 2,15 for det spil her. 
 
I Frankrig samlet opmærksomheden sig om opgøret Marseille – Monaco. Efter en forfærdelig start på sæsonen, er Marseille i den grad kommet igang. Holdet har vundet sine seneste fire ligakampe og er ubesejret på hjemmebane. Men Monaco har rækkens suverænt mest scorende offensiv. Det lugter af mål i de franske. Seneste seks indbyrdes opgør i Marseille er gået over 2,5 scoringer. Den seneste endte 3-3!  En enkelt spiludbyder ligger noget over det øvrige marked på spillet ”begge hold scorer”.