15. januar 2017

Africa Cup of Nations er i gang, men vi starter ugen med fokus på klubfodbolden. 
 
Mandag 
 
Mandagens kamp i Italien er mellem Torino og AC Milan – et opgør der traditionelt er tæt og intenst, især når Torino har hjemmebanefordelen. Man har de seneste år været særdeles stærk på eget græs – her er man i denne sæson 6-2-1 ... nederlaget kom mod Juventus. Milan ligner i år et hold, der meget vel kan ende i Champions League i efteråret – så dette ligner et meget lige opgør. Fire af de seneste fem gange Torino har haft besøg af Milan, er det endt med pointdeling. Et uafgjort resultat mandag aften giver 3,35 her. 
 
Der er ligeledes en enkelt kamp i den bedste spanske række; Malaga Real Sociedad – to hold der deltaget i ganske målrige kampe på det seneste. Fire af Malagas seneste fem kampe har indholdt mindst fire scoringer. Helt så voldsomt er det ikke for Sociedad, men i samtlige deres kampe i denne sæson (liga og pokal) er der blevet scoret mindst to gange. Alligevel kan man får 2,06 for mindst tre mål samlet her. 
 
Mandagens sikreste finder man nok i Portugal, hvor rækkens bedste hjemmehold, Braga, tager imod rækkens dårligeste (ude)hold, Tondela. Braga delte point med Rio Ave i sæsonens første hjemmekamp, men siden da er det blevet til lutter hjemmesejre. Tondela er 0-2-6 på udebane – seneste fire på fremmed græs er blevet tabt. 
Hjemmesejren giver 1,45 her. 

Tirsdag 

I Australien skal rækkens nr. 2, Melbourne Victory på besøg hos Wellington Phoenix. Gæsterne har vundet sine seneste seks ligakampe (og otte af de seneste ni), mens Wellington er ubesejret på eget græs fem opgør i streg. De to hold mødtes to gange i 2016. Melbourne vandt begge opgør – og scorede hele ti gange samlet (4-1 og 6-1). Generelt er offensiven godt kørende; mindst to scoringer i deres seneste seks kampe. En gentagelse af dette tirsdag morgen dansk tid giver 1,71 her. 
 
Tirsdagen byder på hele seks omkampe i i den engelske FA Cup. Der er et enkelt rent Premier League-opgør; Burnley -  Sunderland. Da der er tale om en cup-kamp, er det som altid en god idé at vente på startopstillingerne, men det er værd at notere sig, at Burnley pt. er bomstærke hjemme, hvor seks af de seneste syv PL-kampe er blevet vundet. Tilsvarende er Sunderland meget skidt kørende på udebane, hvor man nu har tabt fire i streg – og syv af de seneste otte. Seneste udekamp var i øvrigt imod Burnley – den endte 4-1 til værterne. Hjemmesejr tirsdag aften giver 2,05 her. 
 
Den italienske pokalturnering byder på et enkelt opgør tirsdag aften, hvor formstærke Inter tager i mod Bologna. Milaneserne har vundet de seneste otte hjemmekampe i streg – de seneste fem imod en italiensk modstander er blevet vundet med mindst to. Bologna har haft det svært på udebane i denne sæson. Godt nok har vundet to af de seneste tre opgør, men det har været bundpropperne fra Crotone og Pescara. En Inter-sejr på mindst to giver 2,05 her.

 

 Se alle vores spilforslag ved at klikke her.