Ugen der kommer - uge 3 - Torsdag/fredag

19. januar 2017

 

Torsdag: 

 
Torsdag byder på en enkelt italiensk pokalkamp, når Roma tager i mod Sampdoria: Som altid når det drejer sig om pokalbold, er det fornuftigt at vente til startopstillingerne, før man evt. spiller på kampen. Det skal dog nævnes, at Roma ikke har sat piont til i mod en italiensk modstander siden april 2016 (alle i ligaen). Det er blevet til 12 sejre i streg – og 10 af kampene er gået over 2,5 mål. I 7 af de seneste 8 kampe har Roma scoret i begge halvlege.  
 
En gentagelse af dette giver 1,90 her: Roma scorer i begge halvlege 

I Spanien er der to pokalkampe; nemlig Atl. Madrid – Eibar og Real Sociedad – Barcelona. I den sidste kamp er Barcelona kæmpefavoritter, men det er værd af bemærke, at Sociedad ikke hjemme har tabt til Barca siden 2007. Det er blevet til 8 kampe hvoraf Sociedad har vundet de 5. Pokalturneringen i Spanien spilles der over to kampe, hvorfor Barcelona sagtens kan tåle ikke vinde denne kamp. 
 
Hjemmesejr eller uafgjort giver 2,60 her: Dobbeltchance: 1X 

I Grækenland spilles to ligakampe, der begge ligner stensikre hjemsejre. PAOK tager i modnæstsidstepladsen fra Levadiakos, der har tabt 6 ligakampe i træk – med en samlet målscore på 1-17. Inklusiv pokalkampe og Europa League har PAOK vundet 6 af deres seneste 7 kampe – samlet målscore: 20-1. 
 
En sejr til hjemmeholdet på mindst to mål giver 1,50 her: PAOK (-1) 

 

Fredag:  
 
Den tysk liga starter op igen med med opgøret Frieburg – Bayern Munchen, hvor gæsterne selv sagt er storfavoritter. Første kamp efter vinterpausen er dog altid tricky. Samtidig har mestrene Thiago og Vidal ude, mens det er yderst tvivlsomt om Lewandowski spiller grundet sygdom. De seneste 6 indbyrdes kampe i Freiburg er  alle gået under 4 scoringer samlet. 
 
Sker dette igen, gives der 1,61 her: Under 3,5 mål samlet 

I Spanien tager hjemmestærke Las Palmas (5-4-0) i mod udesvage La Coruna (0-4-5). To af gæsternes uafgjorde resultater kom i starten af sæsonen. Man har dog spillet sine seneste 4 kampe (to i pokalen) uafgjort. 
 
Man får 2,10 for hjemmesejr og 3,50 for uafgjort her.