Ugen der kommer - uge 3 - weekenden

21. januar 2017

Lørdag:  
 
Syv kampe i Premier League hvor opmærksomheden samler sig om den sene kamp: Man. City – Tottenham. Gæsterne har vundet seks liga i træk – og scoret mindst to mål hver gang.Og der er generelt godt i målscoringen, når City tager i mod Tottenham; de seneste fem opgør er alle gået over 2,5 mål. 
En gentagelse af dette giver 1,84 her: Over 2,5 mål samlet

West Bromwich der har vundet fire af deres seneste fem hjemmekampe tager i mod udesvage Sunderland, der har tabt syv af deres seneste otte kampe på fremmed græs. Gæsterne mangler til dagens kamp hele 13(!) 1. Holdsspillere.  
Hjemmesejr giver 1,70 her: West Brom. vinder
 
I Italien er er der storopgør, når Milan tager i mod Napoli – og her er der gode muligheder for mål. Fem af gæsternes seneste seks kampe har indholdt mindst fire scoringer (den sidste ”kun” tre scoringer) og i samtlige af disse har Napoli selv scoret mindst tre gange. Da de to hold mødtes i det omvendte møde tidligere på sæsonen vandt Napoli 4-2. 
Hvis gæsterne fortsætter stimen med mindst tre scoringer, belønnes det med 3,85 her: Napoli over 2,5 mål. 

Videre til Spanien, hvor Real Madrid tager i mod Malaga. Madrid tabte seneste ligakamp og røg i midtugen også ud af pokalturneringen, så hovedstadsklubben har en hel del, der skal revancheres. Og så er Malaga et oplagt offer – holdet har nemlig tabt deres seneste fire kampe og krisen synes bare at blive dybere og dybere. Blandt andet tabte man begge kampe til Cordoba (nr. 15 i den næstbedste række) i pokalturneringen. 
En Madrid-sejr med mindst tre scoringer giver 1,84 her: Real Madrid (-2) 
 
Vi slutter lørdagens rundtur i Tyskalnd, hvor der bydes på et noget overraskende topopgør, når Leipzig (nr. 2) tager i mod Frankfurt (nr. 4). Leipzig har været forrygende hjemme (6-1-0) – og gæsterne er voldsomt ramt af skader. 
En hjemmesejr giver 1,66 her: Leipzig vinder. 
 
Søndag: 
 
Denne søndag fokuserer vi på et par af de mindre europæiske ligaer. 
 
I Belgien er Mechelen inde i en rigtig god stime, der blandt andet indbefatter seks hjemmesejre i træk. Gæsterne fra Westerlo er samtidig ekstremt dårligt kørende på fremmed græs, hvor det blot er blevet til til to point i de seneste seks kampe. 
En hjemmesejr giver 1,50 her: Mechelen vinder. 

Videre til Holland hvor Ajax skal et smut til Utrecht. De seneste to gange mandskaberne har mødt hinanden, er der blevet scoret ni mål i alt – otte af disse er blevet scoret i 2. halvleg. I seneste runde slog Ajax Zwolle 3-1 – samtlige mål faldt efter pausen. Utrecht slog Sparta Rotterdam  2-1 – to scoringer faldt pausen. 
Det spil får man 1,98 her: Over 1,5 mål i 2. halvleg
 
PSV tager hjemme imod et formstærkt Heerenveen-hold, der har vundet 4 af deres seneste fem ligakampe. Offensiven har været stærk i denne sæson. Man er kommet på tavlen de seneste seks gange man har mødt PSV ude. 
Kommer begge hold på tavlen giver det 1,79 (andre spiludbydere er nede i 1,70) her: Begge hold scorer.