Betalingsspil

På denne side finder du information om vores betalingsspil.

Disse er for de af jer, som vil have de rigtigt gode spil - FØR alle andre!

Vi oplever hver uge at oddsene på vores spilforslag slashes voldsomt af bookmakerne. Især de af vores spil, der kommer tidligt online, eller som er lidt specielle. Dette vil vi gerne beskytte vores brugere imod, samtidig med, at vi ønsker belønning for de mange vindende bets, vi leverer.

Derfor har vi indgået et samarbejde med platformen Bettin.gs om at sælge vores bedste spilforslag til dem.

Som bruger har du så muligheden for at købe spillene af Bettin.gs.

De spil som vi sælger til Bettin.gs, sælger de videre i forskellige pakker.

 

"PRO SPIL"

PRO medlemsskab, hvor du altså kan sikre dig at få de allerbedste spil fra os, på tværs af forskellige tippere og ligaer.

PRO spillene finder du på http://www.bettin.gs/TipperenDK og det kræver betaling at se disse spil.

Priserne er:

Pris pr. bet: 20 kroner.
10 bets klippekort: 149 kroner. (10 bets efter brugerens valg).
1-måneds medlemsskab til alle bets: 349 kroner.
6-måneders medlemsskab til alle bets: 1499 kroner.

Der vil i snit blive leveret 35 månedlige spil på PRO sitet. For at sikre, at det er de bedste spil, der kommer herind, har vi udstedt klare instrukser for hvilke spil der kommer op på PRO sitet:.

 - Spillet skal være spil med rigtig god værdi, eller spil der på anden vis er unikke.

- Spillet skal minimum være online tidligt - og helst min. 6 timer før start.

Spillene leveres af de tippere, I kender her på siden. Men da en stor del af disse vil være målscorerspil og andre højodds forslag - så vil minimum 14 af spillene hver måned blive leveret af vores ekspert "Thomsen".

 

A-LEAGUE SPIL

Sideløbende med vores PRO spil, tilbyder vi ligeledes, at man kan købe adgang til "Thomsen"'s spil på den bedste australske fodboldrække, A-League. En liga, som han har specialiseret sig i, og lavet store overskud på de seneste år.

I 2017/2018-sæsonen leverede Thomsen såldes 344 spilforslag med 292 units i profit og en ROI på 27,55% på den australske liga.

A-League spillene lægges KUN op på http://www.bettin.gs/ALeagueDK og det kræver betaling at se disse spil. 

  •       Prisen på et medlemsskab er:

1 måned: 149,- SEK (ca. 106 DKK)

Ved køb binder man sig for en måned, fra købsdatoen, og skal herefter selv opsige abonnementet via PayPal, såfremt man ikke ønsker fortsat at modtage disse spilforslag.

Det forventes, at der vil komme et sted mellem 300 og 350 spilforslag på denne liga henover sæsonen, der varer fra oktober 2018 til maj 2019. Det er et sted mellem 40 og 50 spilforslag pr. måned. Vi anbefaler altså at man opsiger A-league abonnementer hos Bettin.gs pr. Maj 2019.

Spillene kan være alt fra sæsonbets, 1X2, over/under og asians. Størstedelen vil dog, historisk set, være målscorerspil og andre spillerspecials.  I modsætning til PRO spillene, vil der i denne pakke ikke kun blive tilbudt spil med ekstraordinær høj værdi, men også mere almindelige spil - der selvfølgelig stadig er spilbare.

Desuden er der chancer for, at der, udover A-League spil, også vil blive plads til spil på Australiens landskampe, pokalturneringen og de australske klubbers færden i den asiatiske udgave af Champions League.

Spillene leveres udelukkende af vores ekspert, Thomsen. Hans statistik (på alle spilforslag hos tipperen.dk), kan du se her: Thomsen statistik.

 

Generelt

Hvem køber jeg spillene af?

Du køber alle spil direkte af Bettin.gs. Det er ligeledes Betting.gs, som udbyder disse spil, og håndterer alt omkring abonnementer, statistik med mere. Alle henvendelser omkring dette skal rettes til support@bettin.gs. Vi har valgt denne løsning for at vi kan fokusere på at levere vindende spilforslag, i stedet for administration.

Hvor hurtigt modtager jeg spilforslagene?

Så snart din betaling hos Betting.gs er gået igennem, vil du have adgang til de spil og analyser som du har købt.

Du kan blive adviseret om nye spil enten via Bettin platformen eller ved at følge vores twitterprofiler.

Kan jeg se profit og historik inden jeg køber?

Spillene på PRO sitet leveres af de samme tippere som leverer alle de daglige og gratis spilforslag på Tipperen.dk Derfor trækkes statistikken fra PRO spillene naturligvis også med ind på Tipperen.dk under de enkelte profiler. Hvis du ønsker at se statistik KUN for betalingsspillene spillene, så findes denne altid her på Bettin.gs

Får jeg pengene tilbage i tilfælde af aflysning af kampen/eventet?

Nej. Derfor opfordrer vi folk til at blive abonnenter på de forskellige pakker, så de altid vil have adgang til alle bets.

 

Vi håber, at I vil støtte Tipperen.dk og disse tiltag ved at købe vores spil hos Bettin, således at de stadig vil se os som en interessant partner.

 Team Tipperen