Gæstetipper - Anders Sigdal (26/12)

23. december 2015

 

Boxing Day

Traditioner er der masser af i England, og en af dem er, at der altid spilles fodbold på Boxing Day med fuldt program i Premier League. I år falder dagen på en lørdag, så alle holdene har haft mellem fem og syv dage siden de sidst var i kamp, men skal så i kamp igen den 28., 29. eller 30.

Jeg har kigget på tre af kampene fra Premier League. Alle odds er fra Unibet, og jeg har kigget efter odds på over 1,80.

 

Liverpool – Leicester
Det er imponerende hvad Schmeichel, Vardy, Mahrez og alle de andre blå-klædte spillere har præsteret i denne sæson. De holder jul på førstepladsen, og den placering har de som minimum denne runde med. Jeg kan nemlig ikke se, at de taber på Anfield. Klopp-Mania har lagt sig, og Liverpool er i mine øjne et ordinært hold i øjeblikket. Det udnyttede Watford på fornemste vis i sidste uge, og kan Leicester meget vel gentage. Leicester spiller også aggressivt og har en duo i front, der scorer efter behag, så at de ikke er favoritter hos bookmakerne er mig en gåde.

Jeg spiller 2 (af 10) units på 2 tallet til odds 3,9, og smider 5 units efter X2 til odds 1,92

 

Newcastle – Everton
Jeg tror vi får en målrig affære på St. James’ Park. Hjemmeholdet har leveret et par gode resultater på det seneste, og det samme har Everton, der godt nok tabte i weekenden, men det var til Leicester. Evertons topscorer Lukaku er i forrygende form med mål i otte kampe i træk (syv i PL), og Everton har scoret i deres seneste 10 kampe. Når de hold mødes er der også målgaranti, i de sidste ni indbyrdes opgør er der scoret minimum tre mål.

Jeg spiller 4 units på over 3 mål som Asian Hcp til odds 2,20

 

Southampton – Arsenal
Det er to hold med hver sin formkurve, der mødes i den sene kamp 2. juledag. Jeg var meget imponeret over især Arsenals 1. halvleg i mandagens kamp mod City, og ligesom med odds på Leicester, undrer jeg mig at over, at Arsene Wengers tropper stadig giver over odds 2 på en sejr. Jeg kan ikke se at Southampton kan stille noget op mod mesterskabsfavoritterne. Fire nederlag i de seneste fem kampe, blive til fem ud af seks.

Jeg spiller 5 units på 2 tallet til odds 2,05.

 

Glædelig jul

 

 

- - - - - -

Unibet Boxing Day promotion:

VIND 500 KRONER I BONUS PÅ BOXING DAY

Tilmeld dig her: http://bit.ly/1mAdCBy

Unibet belønner dig med 500 kroner i bonus, hvis du kan gætte udfaldet på 3 bestemte kampe på Boxing Day.

Spil på udfaldet (1X2) af følgende kampe som pre-match for minimum 100 kroner på én kupon, og vi belønner dig med 500 kroner i bonuspenge, hvis du rammer alle tre.

13.45 Stoke-Manchester United
16.00 Liverpool-Leicester
20.45 Southampton-Arsenal

1. Tilmeld dig herover, er påkrævet.

2. Spil en pre-match kupon senest 13.30 for minimum 100 kroner overnævnte kampe.

3. Ram alle tre udfald på én kupon!

4. Du får din gevinst udbetalt straks efter den sidste kamp er afgjort yderligere får du en bonus på 500 kroner d. 29. december kl. 18.00.

Eksempel:
Du laver en kupon kl. 13.29 for 100 kroner på Manchester United, Liverpool og Arsenal til, at vinde til odds 8.00. Alle tre hold vinder, du får 800 kroner (100 x 8.00) indsat på din konto straks efter din kupon er afgjort, og d. 29. december kl. 18.00 får du yderligere 500 kroner i bonus.