Gæstetipper - Kim Sommer (4/4 - 2015)

3. april 2015

Kim Sommer blev første vinder af vores Lenovo Ipad og dermed også muligheder får at optræde som gæstetipper. Kim force er serie fodbold så derfor kommer de først op nu.

Alle spil er fra SBU Serie 1 pulje 1

I denne weekend leverer han gæstetips til Tipperen.dk's brugere.

 

Lørdag d. 4/4

Grønne Stjerne – Værebro BK 1968

Denne kamp er der et højt odds på VB 1968. Som jeg finder interessant. VB 1968 har et stærk hold med mange gode individer med spillere som Fosu Boateng og Brian Nielsen som tidligere spillere på højere niveau. VB 1968 værste modstandere er dem selv, og med ambitioner om oprykning skal de vinde denne kamp imod et mandskab ud fra tabellen som er svagere end dem selv. 

VB 1968 har tilknyttet den rutinerede og tidligere ITU træner Tconny Trix som træner og dette er en umiddelbar forstærkning til holdet.

Grønne stjerne er et hold som spiller med ganske få midler og har en angriber i front som kan gøre ondt på mange hold, men imod en modstander som VB 1968 kan de blive svært.

Kim spiller 3 units til 1,95

Spil Værebro BK sejr her til odds 1,50 her.

 

Lørdag d. 4/4

Liria - Blovstrød

Liria tager på lørdag imod Blovstrød i forårspremieren. Liria som er et storsatsende hold, med ambitioner om at spille i sjællandserien efter sommerpausen og har bestemt også mandskabet til at spille med i en række højere.

I holdendes sidste møde blev Blovstrød splittet til atomer og det kunne være end i en ren massakre. Og rygtet går på at Blovstrød er uden deres bedste og farligste spiller til denne kamp, hvilket selvom han havde været med ikke havde gjort det store på kampens udfald.

Denne kamp har også en lav odds værdi, men jeg foreslår at man evt. Kombinere den med Herlev sejr. Læs næste analyse...

Kim spiller 5 units på Liria sejr til 1,50

Spil Liria til at vinde her til odds 1,40

 

Lørdag d. 4/4

Herlev - Frederiksværk

Lørdag den 4.4 starter forårssæsonen og sidste halvdel for serie 1 klubberne. Premierekampe er altid svære og spå om, og selv om oddset ikke er særligt højt på en Herlev sejr syntes jeg stadig den er værd at spille da jeg ser den værende som rimelig sikker.

Herlev er et 2. Hold – Deres første hold ligger i 2. Division og det er her Herlev henter deres spillere til 1. Holdet fra. Herlev er et godt spillende mandskab som har mange forskellige kvaliteter.

Frederiksværk er bundproppen i puljen og har haft et svært efterår, de er dog ubesejret i deres træningskampe dog med det in mente at de har mødt serie 2 hold og ned efter i træningskampene hvilket ikke matcher Herlevs niveau.

Kim spiller 3 units på en Herlev sejr til 1,55

Spil Herlev til at vinde til odds 1,45 her

 

Alle Kim's 3 spil er desværre faldet i odds siden han sendte spilforslagene til os, så derfor falder lidt af værdien også, men man kunne evt. prøve en trippel til odds 3,05 her