Om Tipperen.dk

Velkommen til Tipperen.dk – din oddsportal. 

Tipperen startede i 2010 som w-bet.dk, med en mission om lave overskud på spilforslag - og det er siden da lykkedes i stor stil.

I 2014 blev vi til tipperen.dk, hvor vi har  forsøgt  at bygge en "oddsportal" - hvor du som bruger kan finde seriøse spilforslag og bettingrelateret indhold.

Vi kan, og vil slå markedet  - og til det har vi håndplukket en flok tippere, som på hver deres område dækker et hjørne af spilverdenen som både er interessant - og hvor vi mener at vi kan lave overskud.

Alle tippere du finder her på siden har en seriøs tilgang til betting og alle spilforslag vi leverer, vil være ledsaget af en analyse og forklaring på hvorfor der spilles som der gør.

Denne seriøsitet har givet gevinst, i form af både overskud på vores bets – og en masse brugere som følger vores side og følger os på Facebook og Twitter.

Vi er ekstremt glade for hver og en af jer – og vi sætter står pris på ris og ros fra jer. Faktisk er mange de tiltag vi har lavet på siden i løbet af de sidste 5 år, kommet efter fra ideer fra brugere – som har henvendt sig på Twitter, Facebook eller email.

Så, hvis du sidder med inputs eller ideer til forbedringer – så tøv ikke med at kontakte os.

Vi elsker også de af jer der liker og deler vores opslag og ikke mindst de af jer der klikker på vores reklamer - og åbner konti igennem vores links... det er DET der får projektet til at løbe rundt!

Så vil du hjælpe… så giv os et reklameklik, et like – eller fortæl dine venner om os!

I 2015 har vi oplevet en stor vækst, og vi har kastet vores kærlighed på nye sider og samarbejdspartnere.

Vi har blandt andet købt domænet www.1X2.dk, som du straks bør tjekke ud – og som du kommer til at høre meget mere til i fremtiden.

Vi har lavet en dataaftale med Enetpulse.

Vi har lavet en aftale om at levere spilforslag til en række andre medier som Tipsbladet, 3point.dk og spilforslag.eu.

Kort sagt, så sker der rigtigt meget i vores lille butik.

Derfor har vi også brug for nye folk – så hvis du er en dygtig tipper, søger et deltidsstilling som sælger, eller kan kode .php og umbraco – så smid os en uopfordret ansøgning!

Sådan kontakter du os:

Email: tipperen@wtrade.dk

Facebook: http://www.facebook.com/tipperdk , https://www.facebook.com/korotayevstips , https://www.facebook.com/1X2dk

Twitter: https://twitter.com/tipperenDK , https://twitter.com/1X2dk , https://twitter.com/wbetdk

...Og sidst, men ikke mindst.

Husk at bookmakerne som regel har fat i den lange ende. Derfor spred dine spil blandt flere bookies, undersøg markedet grundigt - og spil aldrig for mere end du har råd til at tabe.

 

Vi håber i nyder siden.

 

 

Team Tipperen.dk