Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 17 oktober 2015 - 16:00
Kamp:
Chelsea - Aston Villa
Liga:
Premier League
Udfald:
Hazard scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
2,60
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
http://bit.ly/1jm4T4R
Mourinho og Chelsea har haft en forfærdelig sæson indtil videre, og det er nu The Special One for alvor skal vi hvor dygtig en manager han er – og vende skuden for The Blues.
Det får han en oplagt chance for, når de lørdag har en på papiret let hjemmekamp imod et formsvagt Aston Villa hold. Villa har tabt 4 ud af de sidste 5 kampe og virker mere og mere som et hold der skal kæmpe imod nedrykning igen i denne sæson. Chelsea er dog ikke meget bedre kørende, og da mange Chelsea fans troede at det vendte efter sejren over Arsenal for en måneds tid siden – så tog de grueligt fejl. Siden da har holdet nemlig spillet uafgjort imod Newcastle og tabt til Porto og Southampton.
Nu skal holdet vinde, og oddset på en hjemmesejr er da også helt nede i 1,35 hvilket jeg ikke finder spilbart.
Villa har kun hentet 1 Premier League point i de sidste 7 kampe, efter at de slog Bournemouth i første runde – og der er ikke noget at sige til at Sheerwoods sæde er ved at blive lidt varmt. Det kunne meget vel blive varmere efter kampen her, for Chelsea plejer at have godt styr på Villa – som de har slået i 4 ud af de sidste 5 indbyrdes opgør. Det kniber med i interessante spil her, i en kamp som Chelsea bare skal vinde – og det tror jeg da også på at de gør. Skal man finde noget spilbart frem her, så er det at Hazard scorer i kampen, som lige nu kan spilles til odds 2,60. Hazard scorede i begge landskampene for Belgien, og bør også sparke straffespark for Chelsea, efter at formsvage Fabregas har vist hvor dårlig han er til det.

Tippet fredag 16 oktober 2015 - 12:50

Opdateret lørdag 17 oktober 2015 - 21:24