Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 17 oktober 2015 - 16:00
Kamp:
Everton - Manchester United
Liga:
Premier League
Udfald:
X ved pausen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
2,20
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
6'eren / 3+
Det næste interessante opgør i denne runde star imellem Everton og Manchester United, i en kamp imellem to formstærke mandskaber. I den tætte liga er det dog også en kamp som ingen af holdene vil tabe, hvis de skal holde trit med toppen af ligaen.
United kommer til kampen med 5-0-2 for de sidste 7 kampe, og en brandvarm Martial – som blev kåret som månedens spiller i sin første måned i Premier League… Imponerende! Van Gaal og Co. Fik sig dog et ordentligt hak i tuden i sidste runde, hvor de blev spillet ud af Emirates – og tabte med 3-0 til Arsenal.  Nu skal holdet tilbage på ret kurs, men bliver svært imod et Everton hold som de ofte har problemer med.
Everton har således vundet 3 ud af de sidste 5 indbyrdes opgør, og kommer til kampen med 4-3-0 for de sidste 7 kampe. De har især været båret frem af Ross Barkley, som jeg faktisk syntes skulle have været månedens spiller. Everton er stærke på Goodison og med Barkley og Lukaku i storform – så kommer de til at skabe problemer for United i denne kamp.
Igen er det en kamp hvor begge hold kan leve med 1 point, og hvor frygten for at tabte måske er større end viljen til at vinde. Et uafgjort resultat er i hvert fald et fornuftigt bud her – men til odds 3,25 er det som om bookmakerne også har lugtet lunten. I stedet vil jeg anbefale et spil på uafgjort ved pausen, hvor odds 2,20 i mine øjne er i overkanten.

Tippet fredag 16 oktober 2015 - 13:00

Opdateret lørdag 17 oktober 2015 - 21:25