Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 17 oktober 2015 - 16:00
Kamp:
Manchester City - Bournemouth
Liga:
Premier League
Udfald:
Over 2.5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,58
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4
Den sidste kamp i 9.runde som jeg har valgt at kigge lidt nærmere på er opgøret fra Emirates imellem Manchester City og oprykkerne fra Bournemouth. Det meste peger på en hjemmesejr, men en ellers suveræn sæsonstart for City er blevet spoleret af nederlag til Tottenham, West Ham og Juventus indenfor den sidste måneds tid. Nu har holdet vundet de sidste to kampe imod Gladbach og Newcastle, men lige som Pellegrino og co. Troede at alt var godt igen – kommer skaderne fra landskampspausen!  Kun Aguero er IGEN rendt ind i en skade og det samme er sket for David Silva. Uden tvivl to af de vigtigste offensive spillere på dette City hold. Truppen er dog voldsomt bred, og mon ikke De Bruyne, Sterling og Bony kan dække af – så de stadig har en start 11’er der er et niveau eller 4 over modstanderne på lørdag.
Modstanderen er nemlig oprykkerne fra Bournemouth, som ikke bliver spået mange chancer for at tage point med fra Emirates. Især ikke efter at de selv har fået topscorer Callum Wilson skadet og ikke har hentet point i de sidste to runder. Holdet spiller offensivt og det har givet dem en god start på sæsonen. Men gør det det på Emirates, så kan jeg godt frygte at det ender i et blodbad – med masser af kasser!
City scorer nemlig meget på hjemmebane, hvor de indtil videre har snittet 3 mål pr. kamp – og de kommer også til at score imod Bournemouth som har haft det svært på udebane indtil videre.
Der kommer kasser her – og skal vi have spillebrillerne på – så kunne de meget vel komme fra en varm Kevin de Bruyne, som har 3 mål i 4 kampe indtil videre.

Tippet fredag 16 oktober 2015 - 13:12

Opdateret lørdag 17 oktober 2015 - 21:37