Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 26 oktober 2015 - 19:00
Kamp:
Åtvidaberg - Örebro
Liga:
Allsvenskan, Sverige
Udfald:
Martin Broberg scorer
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,60
Chancevurdering:
30%
Spilbar ned til:
3,33
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Åtvidaberg er et hold i opløsning. Klubben har allerede taget billetten ned i den næstbedste række, og de seneste fire kampe i træk er tabt med en samlet målscore på intet mindre end 1-15. Mandag aften kigger et af de mest formstærke mandskaber i Allsvenskan forbi, og medmindre der er sket mirakler for hjemmeholdet over den seneste uge, så holder de ikke målet rent her. Den sejlende defensiv kan blive guf for den velsmurte Örebro-offensiv, der bl.a. tæller varme Martin Broberg. 

Åtvidaberg har samlet sølle 15 point op i sæsonens 28 kampe. Den ringe pointhøst har gjort, at klubben er rykket ned, selvom der resterer to runder endnu. Med 10 point til playoff og 12 point til sikker redning, er løbet kørt, og holdet er faldet helt fra hinanden de seneste runder. I sidste weekend blev mandskabet slagtet med 6-0 hos Falkenberg; et hold, der selv kæmper for overlevelse, og de foregående tre runder inden da var endt med nederlag på 3-0 til Hammarby, 3-1 til Elfsborg og 3-0 til Häcken. Alt i alt har holdet kun vundet én af de seneste 24 ligakampe, og clean sheets er en by i Rusland for Åtvidaberg, der har lukket mål ind i 24 af 28 kampe hidtil. 
Örebro kommer i totalt modsat form. Gæsterne var selv dybt indblandet i bundstriden i meget af sæsonen, men et fantastisk run her til sidst i sæsonen har sikret dem endnu en plads i den bedste række til næste år. Klubben har ikke tabt én eneste kamp siden midten af august, og siden da er det blevet til seks sejre og to uafgjorte i ligaen, samt en sejr i en pokalkamp også. I denne periode har Örebro ikke forladt banen én eneste gang uden at score minimum to mål. 
En af de spillere, der har været medvirkende til at fastholde den gode form, og det pæne scoringssnit, er offensivspilleren Martin Broberg, der har været ualmindeligt kold foran kassen, siden han kom til klubben fra Djurgården henover sommeren. Den 24-årige kantspiller har nettet intet mindre end ni gange i kun 13 kampe for klubben - og i disse er han endda kun startet inde i 11 tilfælde. Alene i de seneste 10 kampe, som Örebro har spillet, har den varme svensker fundet vej til nettet i de seks - og i to tilfælde har han scoret mere end ét mål i kampen. 
Åtvidaberg har ikke mere at spille for, har vist enorme svagheder defensivt, og skal op imod et godt scorende og kørende mandskab. Det ligner gode vilkår for Örebros offensive folk. 
Martin Broberg er hos 888 og Unibet bedste bud på en målscorer. Her giver mål fra hans fod blot 3,00 gange igen. Bet365 er noget mere gavmilde, og man skal her et godt stykke ned af listen for at finde hans navn. 
Det samme er tilfældet, når vi snakker mere end ét mål, hvor 888 og Unibet kun vil diske op med odds 12,00. Her er Bet365 igen helt i den anden grøft, og langer - uden at blinke - odds 21,00 ud. 
Haps, haps, haps. Vi napper begge spil herfra.
Martin Broberg scorer @ 3,60 (3 units)
Martin Broberg - scorer to eller flere (2 units)

Tippet mandag 26 oktober 2015 - 12:57

Opdateret mandag 26 oktober 2015 - 22:45