Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 26 november 2015 - 21:05
Kamp:
Legia Warzawa - FC Midtjylland
Liga:
Europa League
Udfald:
X ved pausen
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,20
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Canal 9

FC Midtjylland er i resultatmæssig krise og er efter en fremrangende sæsonstart i fare for at smide tingene både i den hjemlige liga og i Europa League.

Holdet tog 5 nederlag i streg, men har fået rettet en smule op på det i de seneste to kampe hvor det er blevet til en 5-1 sejr over Esbjerg og 1-1 ude imod OB.
Nu skal klubben så en tur til Warzawa, hvor de skal forsøge at holde liv i håbet om at gå videre i Europa League.
Midtjyderne kan tage et kæmpe skridt imod kvalifikation torsdag, hvis de vinder - men vigtigst af alt er det at de ikke taber.
Stillingen i gruppen, inden torsdagens kampe, er således:
Napoli        416-1         12
FC Midtjylland45-10          6
Club Brugge43-9          4
Legia Warszawa41-5          1
FCM kan altså med uafgjort, og forhåbentlig lidt hjælpe fra stærke Napoli - give sig selv et rigtigt godt udgangspunkt før den afgørende kamp i sidste runde imod Club Brugge.
Legia Warzawa har stort set udspillet deres rolle i turneringen, og selvom de i teorien godt kan gå videre - så tror jeg ikke vi vil se et ret tændt hold.
Legia Warzawa har været skidt i Europa, men kommer til kampen her med 3 sejre i streg i den hjemlige liga - og 5-0-2 for de sidste 7 kampe.
De er favoritter, men jeg tror på at FC Midtjylland kan hive et point med hjem - og selvom det er en tæt kamp, så er odds 3,60 på et X for meget.
Jeg forventer lidt af en ørkenvandring, hvor 0-0 ikke er et utænkeligt resultat.
Jeg napper to spil på kampen.
X ved pausen - og X ved fuldtid... Vil du have et højere odds, så kan du selvfølgelig kombinere disse to i et halvleg/fuldtidsbet som lige nu ligger i odds 5,20.

Tippet onsdag 25 november 2015 - 10:09

Opdateret torsdag 26 november 2015 - 22:58