Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 29 november 2015 - 17:15
Kamp:
Liverpool - Swansea
Liga:
Premier League
Udfald:
Liverpool
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
2,00
Bookmaker:
http://bit.ly/1eSUnZK
Tv:
TV3sport2
Unibet boosted odds – BLACK FRIDAY
Da denne ”promotion” ikke har nogle betingelser, vælger vi at smide oddsene op som normale spil. Vær dog opmærksom på at disse spil SKAL placeres d. 27/11 fra 00:00 til 23:59.
De kan kun findes under en speciel oprettet placering i Unibets sportslobby: Unibet Promotions -> Black Friday.
Der vil blive lavet shortcuts til denne placering på dagen under ”GENVEJE” i venstreside i sportslobbyen, så den er let at finde.
Man skal derfor ikke spille dem under den normale sportsbooklobby da disse vil være de normale odds.
De boostede odds kan ikke kombineres, men må gerne spilles som singler allesammen.
Maks indsatsen er dog 100 kroner pr. kamp!
http://bit.ly/1TgVGH8
Dette odds er boosted fra omkring 1,45 til 2,00.
Klopp effekten har virkelig ramt Liverpool, som med sejren i midtugen over Bordeaux hentede den 5 sejr i de sidste 6 kampe. Nu er holdet videre i Europa League, og i ligaen handler det om at følge op på den flotte 4-1 sejr ude over City i sidste runde. Benteke er tilbage i fuldt vigør, og Coutinho forvents klar til kampen efter at han måtte udgå med en mindre lårskade imod City. Dermed ser Liverpool stærke ud offensivt, idet Firminho også er begyndt at betale lidt tilbage af den store transfersum han blev købt for i sommers. Opgøret imod Swansea er samtidig et opgør imod et hold som er utroligt formsvagt for tiden, med bare en sejr i de senete 7 kampe. Swansea har ikke engang haft et svært program, men alligevel er de kun gået 1-2-4 i de seneste 7. På udebane imod Liverpool levner jeg dem ikke mange chancer, for det er bestemt ikke Swanseas ynglingsmodstander.
Liverpool har således vundet de sidste 4 indbyrdes kampe og vi skal hele 9 kampe tilbage for at finde den seneste Swansea sejr.
Liverpool kan lukke lidt af hullet til top4 med en sejr her, og jeg kunne godt finde på at spille sejren til det normale odds på 1,45 – 1,50. Når vores venner fra Unibet booster oddset til hele 2,0 uden bonusbetingelser eller lignende – så smadrer jeg alt hvad jeg kan få lov til igennem!

Tippet fredag 27 november 2015 - 00:10

Opdateret søndag 29 november 2015 - 20:10