Eksperten:
AODO
Dato:
tirsdag 08 december 2015 - 20:45
Kamp:
Benfica - Atletico Madrid
Liga:
Champions League
Udfald:
Benfica flest kort
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,25
Chancevurdering:
47%
Spilbar ned til:
2,13
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/1IVP0q6
Tv:
Nej

Sidste og afgørende kamp i gruppe c, hvor de 2 hold her ligger side om side, men Benfica er bedst indbyrdes da de vandt 2-1 i Madrid. Nu får de så besøg af Atletico og skal bruge det ene point. Det skal nok fightes hjem da Atletico Madrid er rigtig godt kørende med 6 sejre i træk og helt sikkert kommer efter de 3 point.

Benfica er det hold i Champions League, som har fået flest kort med hele 19 slag (18g+1r) og det giver et snit på 3,8 kort i snit. I alle 5 kampe indtil nu i Champions League har de fået min. 3 kort. I den omvendte kampe fik de 4 gule kort, hvor Atletico Madrid kun fik 2 og det har også været et meget fair spillede Atletico Madrid vi har set i den her sæson, hvor de kun har fået 3 kort i 5 kampe.
Helt forkert i mine øjne at bookmakerne har det lige her, hvem der får flest kort og slet ikke hvis Benfica kommer foran og skal fighte kampen hjem, men så længe de har et point er de godt tilfreds og så er det dem der skal holde Atletico Madrid fra fadet. Dog kan Atletico Madrid også spille hårdt og kommer de tidlig foran og skal fighte den kamp hjem, så det er et lidt større risiko spil, men jeg tror ikke, at Atletico Madrid kommer blæsende og så længe Benfica ikke er bagud tror jeg, at de ligger en hård linje. Ønsker man et lidt mere sikker spil kan man spille Benfica +0,5 så dækker man linjen, hvis de skulle få lige mange kort i sit spil.
4 units på Benfica får min. 3 kort til odds 1,94, som er sket i alle kampe indtil nu 
2 units på Benfica får flest kort til odds 2,25

Tippet mandag 07 december 2015 - 22:22

Opdateret tirsdag 08 december 2015 - 23:32