Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 06 januar 2016 - 20:45
Kamp:
Napoli - Torino
Liga:
Serie A
Udfald:
Første målscorer: Higuain
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
4,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Eurosport DK

Onsdag er der masser af Italienske kampe på programmet, og jeg har kigget lidt nærmere på opgøret imellem Napoli og Torino - hvor jeg har to spilforslag.

I en meget tæt serie A ligger Napoli lige nu nummer 3, 1 point efter Inter på førstepladsen. De skal dog kigge sig over skulderen efter Roma og måske især Juventus - som for alvor er kommet i gang.
Efter 17 spillerunder er der således kun 4 point der skiller de første 5 hold, og der er ikke råd til mange fejl hvis man vil holde sig til i toppen.
Det har Napoli dog heller ikke lavet, og især på hjemmebane har de været solide.
Hjemme på San Paolo er de således 6-2-0 for sæsonens 8 kampe, med en målscore på 16-5.
Det gør dem til det næstbedste hjemmehold i ligaen, og med en stærk form der siger 4-1-1 for de sidste 6, så er de også favoritter til at slå Torino hjemme.
Torino ligger på en skuffende 12 plads, og har især haft det svært på udebane i denne sæson. Her har de kun hentet 7 point, og de vil få det svært i onsdagens udekamp.
Det plejer de også at have imod Napoli, som de på trods af sejr i sidste indbyrdes kamp - har tabt i 4 ud af de sidste 5 indbyrdes til.
Torino kommer til opgøret her med to nederlag i streg, og i den sidste udekamp (i Coppa Italia) lukkede de hele 4 mål ind imod Juventus.
Jeg forventer en klar hjemmesejr her, og selvom odds 1,42 er lavt så er der stadig value og det er over snittet i markedet på 1,38.
Jeg spiller 2 units på en hjemmesejr.
Når man så forventer mål fra Napoli, så må man også forvente dem fra Higuan.
Der skarpe argentiner har således lavet hele 16 ud af klubbens 28 kasser i denne sæson og han fører suverænt topscorerlisten.
Det er ikke så underligt, når man ser på hans snit.
17 kampe - 16 mål og hvis vi kigger på minutter, så har han faktisk scoret 1 mål pr. 90 minutter på banen...voldsomt!
Han har lavet 2 mål i sidste kamp og 6 mål i de sidste 4 kampe!
Jeg spiller 1 unit på Higuan som første målscorer til odds 4,00.

Tippet tirsdag 05 januar 2016 - 09:52

Opdateret søndag 10 januar 2016 - 16:02