Eksperten:
DennisJensen
Dato:
lørdag 16 januar 2016 - 15:00
Kamp:
Randers HH - TM Tønder
Liga:
1.division
Udfald:
2 tal
Resultat:
Tabt
Units:
6
Odds:
2,55
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay

Imens EM kommer til at løbe med det meste af opmærksomheden i håndboldverdenen de næste 3 uger, er der nogle helt afgørende runder i 1.division for herrer. 

En af de allermest afgørende kampe spilles i Randers, som er 1.udfordrer til Tønder på 1.pladsen efter at TMS er gået i stå. 
Netop Tønder kommer på besøg og kan slå et afgørende hul ned til 2.pladsen.


Randers HH har præsteret flot i denne sæson, efter en ligeså flot sæson sidste år, er det imponerende at holdet igen præsterer. Men selvom de har gjort det godt, så har holdet faktisk allerede smidt 3 point på hjemmebane, 2 til TMS og 1 til Skovbakken. 
Siden den uafgjorte kamp mod Skovbakken, har holdet 3 sejre i træk, men det er også mod HIK, Hjallerup og Otterup som holdet forventes at slå. Holdet har i denne sæson været gode til at save de små hold fuldstændig over, mens det ser sværere ud mod de rigtig gode hold. 
TM Tønder er rækkens klart bedste hold, og ligger også klart nummer 1. En sejr vil give et forspring på 7 point, og reelt lukke 1.pladsen og kampen om den direkte oprykning i mine øjne. Tønder slog senest de spillede ude en anden af oprykningskandidaterne fra Odder med hele 33-25, så det ligner et Tønder hold der ikke ser sig tilbage.

En ekstra lille bonus er at der forventes 100+ tilskuere fra Tønder i Randers.
En anden ting på +siden er at mens Randers mister spillere til sommer, så har Tønder forlænget med mange af deres profiler.

Hvordan Randers er så stor favorit her, fatter jeg hat og briller af, og ligger tungt 6 units på udesejr. 

Tippet fredag 15 januar 2016 - 08:56

Opdateret lørdag 16 januar 2016 - 23:30