Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 29 januar 2016 - 09:40
Kamp:
Western Sydney - Melbourne City
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Bruno Fornaroli - scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
2,75
Chancevurdering:
40%
Spilbar ned til:
2,5
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/1eSUnZK

Det ligner målfest, når de to tophold i den australske A-League tørner sammen fredag formiddag dansk tid. Begge hold har enorme offensive kvaliteter, mens defensiven kunne være bedre. Da mandskaberne mødtes for tre uger siden fik vi en voldsomt underholdende kamp med fem scoringer og masser af action. Fredag kunne meget nemt blive en gentagelse, og jeg er ude med en række spil på denne lækkerbisken af et en kamp. Denne analyse bliver gældende for samtlige spil. 

Western Sydney har, efter en lang periode som ubesejret i A-League, haft en smule grus i maskineriet de seneste kampe. Kun en enkelt af de seneste fire er vundet, og der er lukket seks mål ind i perioden. Tre af disse mål imod Melbourne City, da de mødtes på AAMI Park for små tre uger siden. Offensiven er dog stadig på samme høje niveau, som den har været sæsonen igennem - og dermed burde underholdningen være sikret fredag. 
Melbourne kommer til Parramatta i Sydney med fire kampe i bagagen uden nederlag. Holdet virker ustoppeligt i øjeblikket, hvor de - især offensivt - er i en liga for sig. 40 scoringer er det blevet til i 16 kampe, hvilket er 15 mere end nærmeste forfølger, og mål fra City-mandskabet er gerne så sikkert som amen i kirken. Desværre for klubben, så er det dog også gerne lige så sikkert, at de lukker mål ind. I 16 forsøg er det kun lykkedes for mandskabet at holde buret rent én gang. 
Western Sydney kommer til kampen med alle mand fit. Træner Popovic har ingen fravær at spekulere på. 

I Melbourne-lejren ser det også efterhånden fornuftigt ud på skadesfronten. Kun langtidsskadede Corey Gameiro (angreb, 5 kampe/0 mål) og Connor Chapman (forsvar, 10 kampe/1 mål) er ude for City. 
Jeg tror som sagt på mål i fredagens kamp, og det giver mulighed for flere forskellige spil. 
Harry Novillo - scorer i kampen @ 3,60 (4 units)
Novillo har for alvor fået sit gennembrud på det sprudlende City-mandskab i denne sæson, hvor han - sammen med Fornaroli - har dannet en frygtindgydende angrebsduo. Melbourne praktiserer et 3-5-2-system, hvor han har fundet sig til rette sammen med sydamerikaneren i front. 
Den franskfødte angriber har fået 11 kampe for Melbourne i sæsonen, og indtil videre er det blevet til otte scoringer. Sidst scorede han to gange, da City i sidste runde besejrede Wellington Phoenix med 3-1, og det var tredje gang i sæsonen, at han blev dobbelt målscorer. Han har scoret i fem af de seneste ti kampe, hvor samtlige otte sæsonmål er sat ind. 
Novillo nettede to gange, da Western Sydney var på besøg for tre uger siden, mens han også kom på tavlen, da City sidst gæstede Pirtek Stadium.
Bruno Fornaroli - scorer i kampen @ 2,75 (3 units)
Dette er mit første spil på Fornaroli længe, og det skyldes ikke, at jeg ikke har tiltro til mål fra den brandvarme uruguayaner, men blot at oddset oftest er vanvittigt lavt på ham. Denne fredag får vi dog 2,75 på, at A-Leagues topscorer kommer på tavlen, og det er spilbart.
Fornaroli har taget Australien med storm, siden han inden sæsonen skiftede til City fra Danubio i Uruguay. Indtil nu har han spillet samtlige 16 kampe i sæsonen, og i disse har han bombet intet mindre end 13 mål ind. I 10 af de 16 kampe er han kommet på tavlen, og han ser kun ud til at blive bedre og bedre, som sæsonen skrider frem. For de seneste ni kampe er han oppe på otte scoringer og i kun to kampe, i denne periode, er han gået fra banen uden at score. I sidste runde åbnede han målfesten imod Wellington, og havde chancer til at score 2-3 mål yderligere.
Total antal mål af udeholdet: Over 1,5 @ 2,48 (3 units)
Både Fornaroli og Novillo nyder samtidig godt af holdets kreatør, midtbanespilleren Aaron Mooy, der alene i denne sæson har skabt 60 (!!!) chancer til sine holdkammerater; det er 22 flere end nogen anden spiller i ligaen. Han er fremragende, og med ham på banen, så kan Melbourne City slå alle. 
Som tidligere nævnt, så har Melbourne scoret intet mindre end 40 mål i denne sæson, hvilket giver et målsnit på 2,50 scoring pr. kamp. I 12 af sæsonens 16 kampe har City scoret to mål eller mere, og på udebane er det sket i fem af otte kampe. I alt har man på farten nettet 20 gange i disse kampe.
Western Sydneys defensiv har ikke set god ud den seneste tid, hvor man har tabt 3-2 til netop Melbourne City (ude), 2-1 til rivalerne fra Sydney FC (hjemme) og senest indkasserede man så igen mål, da man ude vandt 2-1 over bundproppen Central Coast, der tilmed var reduceret til 10 mand. 
City har nettet to gange - eller mere - imod Western Sydney i fire af de seneste seks møder mellem klubberne. 
Vi får her markedets absolut bedste odds. Til sammenligning er Bet365 nede i 2,25. 

Tippet torsdag 28 januar 2016 - 22:03

Opdateret fredag 29 januar 2016 - 11:49