Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 02 marts 2016 - 18:30
Kamp:
Skive - Brøndby
Liga:
DBU Pokalen
Udfald:
Brøndby
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,50
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Kvartfinaletid i den danske pokalturnering, og selvom man altid skal passe lidt på med disse pokalkampe - så mener jeg at Brøndby SKAL vinde her.

Brøndby er kommet til kvartfinalen med 7-0 over Holbæk og 1-0 over Køge og efter en god lodtrækning skal de nu 'bare' slå Skive, for at være i semifinalen.
Brøndby har haft en lidt blandet optakt til forårssæsonen, hvor de har været kritiseret for ikke at skabe nok chancer. I den sidste træningskamp imod Viborg og i Superligakampen imod Hobro, vandt de dog med 2 x 1-0 og præsterede nogenlunde.
Hvis vi kigger på dette års Superliga, så har Brøndby faktisk været bedst på fremmed græs, hvor de er 5-2-2 for 9 udekampe og er det hold der har det bedste pointsnit på udebane!
I aften skal de så på besøg hos Skive, som kæmper for overlevelse i 1.division.
Skive ligger 11'er og skal være glade for at der kun er 1 hold der rykker ud i denne sæson.
De er uden "kamptræning", da 1.division først starter i weekenden, og kommer til opgøret her efter at være gået 2-1-2 i deres 5 træningskampe.
Igen har jeg kigget lidt på hjemmebane/udebanestatistikken - og her er Skive faktisk bedst ude. På eget græs har de således kun hentet 7 point i 9 kampe og er 2-1-6.
Der bør være klasseforskel her og med de nævnte statistikker i baghovedet - så mener jeg at odds 1,50 på Brøndby er for meget.
Jeg spiller 3 units på en udesejr.

Tippet onsdag 02 marts 2016 - 09:28

Opdateret onsdag 02 marts 2016 - 22:10