Eksperten:
AODO
Dato:
søndag 22 maj 2016 - 21:30
Kamp:
Barcelona - Sevilla
Liga:
Copa del rey finale
Udfald:
Sevilla AH +2
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,74
Bookmaker:
http://bit.ly/1eSUnZK
Tv:
Canal 9

I mine øjne er Barcelona gjort til for store favoritter i det her opgør. 

Det er selvfølgelig svært at gå imod et hold der har vundet de sidste 5 kampe med en målscore på 24-0, men det må mentalt ha været et har slutspil for dem i de sidste 5 kampe og de kan være trætte mentalt. Nu skal de spille imod Sevilla som onsdag aften spillede en fantastisk kampe og udspillede Liverpool i 2. halvleg af Europa League finalen. 
De kommer med en enorm selvtillid og selv de har spillet midtkampe i de sidste par ugen, hvor Barcelona kun har spillet La Liga kampe så tror jeg ikke, at de er mere trætte. Holdet har sparet deres bedste spillere i de sidste 3 liga kampe, som også er blevet tabt og de er tydelig blevet nedprioriteret.
Sevilla har generelt det fint tag på Barcelona. I denne sæson slog man dem 2-1 hjemme og tabte 2-1 ude, hvor man ellers var foran. I de seneste 4 opgør han man ikke tabt til Barcelona med mere end 1 mål.
Det er en finale og alle giver sig mere end normalt og især på det undertippede hold og jeg mener ikke, at Barcelona skal være så store favoritter så derfor 3 units på Sevilla +2, hvilket betyder vi får pengene retur, hvis de taber med 2 mål og vinder oddset med et etmålnederlag eller bedre resultat. 

Tippet fredag 20 maj 2016 - 21:07

Opdateret søndag 22 maj 2016 - 23:22