Eksperten:
AODO
Dato:
fredag 10 juni 2016 - 21:00
Kamp:
EM2016 - Vinder/Topscorer
Liga:
EM
Udfald:
Spanien/Oliver Giroud
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
101,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
DR1 / TV2

Et lille spil på et ordentlig landskud, men jeg har Spanien som en af de 3 hold der kan vinde og til oddset er det jeg vil gå med og så har jeg Giroud, som en outsider til at vinde topscorer titlen.

Spanien viste godt nok skidt form i sidste test, men der manglerne man også flere profiler og der blev prøvet nogle spillere af så jeg ligger ikke så meget i, at de tabte 1-0 til Georgien. For mig har de den stærkeste trup og bør være sulte igen efter en titel efter det skidt VM. Dog er de lidt tynd besat på toppen, hvor det er op til Morata at lave målene og han er også god når han rammer toppen, men det har haltet lidt i den her sæson.
Oliver Giroud viste rigtig gode takter med 2 mål i sidste test og når Benzema ikke er udtaget, bør der stå Giroud på den plads på toppen i Frankrig's kampe. Derfor er han også faldet i odds lige siden og jeg håber nogle kom ind på ham til odds 18,00. Frankrig er en af de 2 hold der kan udfordre Spanien, men jeg synes ikke, at de har udtaget det stærkeste trup og der har været lidt splid op til med kommentarer fra spillere der ikke er udtaget, men hjemmebanen kan blive afgørende.
Spanien når langt og det gør Frankrig også, hvilket giver Giroud ganske gode muligheder for at banke en masse kasser ind og jeg synes, at man skal ha sådan et par sjove langskud til EM så det her bliver et af mine. 

Tippet onsdag 08 juni 2016 - 22:39

Opdateret tirsdag 28 juni 2016 - 23:28