Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 21 maj 2017 - 17:45
Kamp:
Zlatan - Special
Liga:
Premier League
Udfald:
Zlatan scorer under 20,5 mål i Premier League 2016/17
Resultat:
Vundet
Units:
5
Odds:
1,60
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Zlatan Ibrahimovic har signet for Manchester United, og genforenes hermed med Mourinho - som han tidligere har strålet under. Forventningerne til svenskeren er enorme, men min egen gutfeling er at han kommer til at skuffe.

Selvfølgelig kan Zlatan en masse ting, men han har aldrig været en decideret topscorertype. Han er blevet større og bedre i felterne over årene, men faktum er at han kun 2 gange i karrieren har scoret over 20 mål i en sæson.
Og det er netop det spillet her går på, om Zlatan scorer over eller under 20,5 mål i de 38 Premier League kampe der er i sæsonen 2016/2017.
Det tror jeg ikke at han gør.
Zlatan er efterhånden blevet 34 år gammel, og selvom han har været skarp i Ligue 1, så er tempoet og ikke mindst modstanden i Premier League meget hårdere.
Han kommer samtidig ind på et Manchester United hold som er under opbygning og som igennem de sidste par sæsoner langt fra har scoret ret mange mål.
Samtidig er Mourinho en træner der roterer en del, og med det travle program i England tror jeg ikke at Zlatan kommer til at spille i nærheden af fuld tid.
En lille joker for spillet et om Zlatan får lov at sparke straffespark, hvilket selvfølgelig kan kaste et par mål af sig. I de sidste mange år har Rooney været skytte for United og jeg er usikker på om Mourinho river dette tæppe væk under anføren.
Under alle omstændigheder er Premier League en svær liga at lave mange mål i, og det er sjældent at der kommer mere end 2-3 spillere over de 20.5 scoringer som er linien her.
I 15/16 var der 3 spillere over.
I 14/15 var der 2 spillere over.
I 13/14 var der 2 spillere over.
I 12/13 var er 3 spillere over.
Oveni dette skal vi ligge at Premier League bliver stadig tættere og de små hold henter store spillere til på grund af de enorme TV summer. United er et godt bud til en Top 4 placering, men jeg tror ikke at de kommer til at dominere ligaen...langtfra...Og Zlatan kommer heller ikke til at dominere topscorerlisten.
Jeg går semitungt ind på under 20,5 mål af svenskeren i den kommende sæson af Premier League.

Tippet mandag 04 juli 2016 - 17:02

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03