Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 14 august 2016 - 14:30
Kamp:
Bournemouth - Manchester United
Liga:
Premier League
Udfald:
Manchester United
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
1,73
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Tv3sport / 6'eren.

Af og til betaler det sig at være tidligt ude - og det tror jeg er tilfældet her. For selvom der er over 2 uger til at Premier League starter, så er bookmakerne allerede ude med odds - og de er ikke helt enige om hvordan de skal være.

Jeg har kigget nærmere på et par af kampene, og fundet nogle spil hvor jeg tror der vil være massive fald i oddsene inden kickoff.
Den første af disse er kampen imellem Bournemouth og Manchester United, som er den tidlige søndagskamp i første runde. Kampen bliver Mourinhos første, og United spillerne vil være tændt for at vise både ham og fans at de er genfødt - og kan blande sig i mesterskabskampen i denne sæson.
I skrivende stund vides det ikke om de lykkedes med at hente Pogba, men faktum er at Mourinho har fået en ordentlig pose penge at gøre med - og den dygtige træner skal nok have en positiv effekt.
Kigger vi på Bournemouth, så opererer de med et helt andet budget - og de dyreste køb har været Jordan Ibe og den 20-årige angriber Lys Mousset, som man har hentet i Frankrig.
Samtidig har de lejet Ake i Chelsea - og vi kan vidst rolig sige at det er spillere der ikke kan komme på United hold.
Kigger vi på sidste sæson, så endte Bournemouth efter en flot start - nede som nummer 16 i ligaen. United startede skidt, men kom i gang i løbet af sæsonen, og endte som nummer 5 - med 24 point ned til Bournemouth og kun en dårligere målscore end City skildte dem fra Champions League.
De to hold mødtes i sidste runde, hvor United vandt 3-1, og jeg tror også at de vinder denne kamp.
Ihvertfald er odds 1,73 på en sejr til de røde djævle for meget - og den skyder jeg 4 units efter allerede i dag.

Tippet onsdag 27 juli 2016 - 15:01

Opdateret søndag 14 august 2016 - 16:45