Eksperten:
AODO
Dato:
søndag 14 august 2016 - 15:00
Kamp:
Kalmar - Malmø
Liga:
Allsvenskan
Udfald:
Romarinho scorer
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
6,00
Chancevurdering:
18%
Spilbar ned til:
5,56
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Nej

Jeg går med et spil på Romarinho scorer for Kalmar da oddset er skævt kontro resten af markedet. Både Unibet og Nordicbet ligger nede omkring odds 4,00 og det er fordi han har spillet angriber de sidste par kampe, hvilket også gør han har lavet 3 mål i de sidste 4 kampe.

Der er dog risiko for han er på midtbanen da det skifter lidt og så er oddset her ikke helt så skævt, men det er stadigvæk en mand med mål i støvlerne for tiden. 
Malmø er stærke i defensiv og har kun indkasseret 13 mål, men 9 af dem har været på udebane i 8 kampe så det er egentlig på hjemmebane de skiller sig rigtig ud.
Til dagens kamp er de ramt i forsvaret da Kari Arnason er ude med karantæne og Konate Pa Momodou har været til OL og nok også er tvivlsom så der vil blive ændret i forsvaret hos dem.
Jeg spiller oddset allerede nu da det nok vil falde, hvis han spiller på toppen og jeg synes ikke, at man er skævt inde selv han er nede på midtbanen, men så kan værdien diskuteres. Men ellers kan man tage en chance og vente til start opstillingen kommer. 

Tippet fredag 12 august 2016 - 09:36

Opdateret søndag 14 august 2016 - 21:15