Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 19 august 2016 - 21:00
Kamp:
Manchester United - Southampton
Liga:
Premier League
Udfald:
Southampton +2
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,63
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4
Tv:
3+

Lad mig sige med det samme, jeg er ikke helt så imponeret at Mourinhos billion dollar team som mange andre er. United har uden tvivl styrket sig markant, men holdet mangler stadig klassen til at vinde ligaen tror jeg - og generelt syntes jeg at der er en tendens til at bookmakerne overvurderer dem en smule lige nu. Især set i lyset af at holdet langt fra er spillet sammen endnu, og altså "kun" har vundet en smal 2-1 sejr over Leicester i Charity Shielden og en pligtsejr over Bournemouth.

I anden runde skal de op imod Southampton, som de plejer at have det rigtigt svært imod - og jeg tror langtfra at det bliver en walk over for de røde djævle.
Bookmakerne har 1-tallet nede i odds 1,50 - hvorimod en Southampton sejr er oppe i odds 8!.. Og det frister.
Jeg har dog istedet valgt spillet "Southampton +2", hvor vi altså vinder i tilfælde af Southampton sejr, uafgjort eller en 1-måls sejr til United.
Den handles lige nu i odds 1,63 - og jeg smider 3 units efter det spil.
Det gør jeg blandt andet på grund af at Southampton har vundet 2 ud af de sidste 4 indbyrdes kampe - blandet andet med 1-0, sidste gang de var på Old Trafford. 
Men også fordi holdet egentlig har set stærkt ud og er gået ubesejret igennem deres træningskampe og deres første ligakampe.
Her har det især været defensiven der har været stærk, og som i sidste sæson er det nok den de skal basere det meste på.
I de seneste 7 kampe har Southampton på intet tidspunkt lukket mere end 1 mål ind, og gør de ikke det i aften - så vinder vi vores bet.
United har også kun vundet med mere end 1 mål imod Southampton i 1 ud af de sidste 10 kampe  - og med det i baghovedet så er odds 1,63 flot her.

Tippet fredag 19 august 2016 - 09:52

Opdateret fredag 19 august 2016 - 22:51