Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 19 august 2016 - 20:45
Kamp:
Malaga - Osasuna
Liga:
Primera Division
Udfald:
Malaga
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,73
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Eurosport 2

Den bedste spanske række, La Primera Division starter op i dag, med opgøret Malaga vs Osasuna. Malaga endte på en skuffende 8.plads i sidste sæson, og det gjorde de primært på grund af dårlige udebane stats - hvor de blot hentede 18 point i 19 kampe og scorede 12 mål. Hjemme på det lille intime La Rosaleda præsterer de som regel godt - og det tror jeg også de gør i aften.

Holdet har nemlig haft en rigtig god optakt til sæsonen, med sejre i alle 7 træningskampe! Her har de slået modstandere som Sampdoria, Almeria, Cadiz og FC Köln og det tyder godt for den nye sæson.
I aften ahr de muligheden for at få en god start, når de tager imod oprykkerne fra Osasuna. 
Osasuna kom op via oprykningsspillet, hvor de slog Girona og er nu tilbage i den bedste række. Deres optakt har dog været rigtig dårlig, med nederlag i 4 ud af 5 træningskampe og uden en eneste sejr.
I den sidste test imod Rayo Vallecano tabte de 5-1 og i ingen af kampene har holdet selv formået at score mere end 1 mål.
Mit sande odds på en hjemmesejr her er omkring 1,60 - og når vi kan få 1,73 på favoritterne fra Malaga, så tøver jeg ikke med at sende 3 units afsted.
Der bør være klasseforskel her.

Tippet fredag 19 august 2016 - 12:26

Opdateret fredag 19 august 2016 - 22:52