Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 21 august 2016 - 01:00
Kamp:
Philadelphia Union - Toronto FC
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 3,5 kort
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,98
Chancevurdering:
53%
Spilbar ned til:
1,89
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/1eSUnZK
Tv:
Eurosport 2

Mark Geiger passer fløjten, når Philadelphia Union og Toronto FC i weekenden tørner sammen. Det plejer ofte at betyde mange kort, og 1,98 er glimrende betalt på, at den kortglade dommer fisker mindst fire kort op af lommen til denne kamp.

Den rutinerede dommer har indtil videre dømt ti kampe i denne sæson. Her er det blevet til 40 gule kort og to røde, og selv om han er en ganske fin dommer, der ofte har godt styr på kampene, så sidder kortene tit løse i lommen hos ham.

Begge hold har hurtige og teknisk stærke spillere oppe foran, der kan trække frispark og kort til sig. Her er især Sebastian Giovinco og Ilsinho ofte i fokus, og de to spillere er heller ikke for fine til selv at trække kort, hvis tingene ikke lige går efter deres hoved.

Både Toronto FC og Philadelphia Union er stærke kontrahold, og det kan give situationer, hvor en forseelse - og dermed ofte et kort - er eneste løsning. Derudover er Philadelphia Union det hold i ligaen, der er begået flest frispark mod (340), og for kortglade Geiger er et frispark ikke altid eneste straf, han finder frem.

Alt i alt finder vi 1,98 ganske glimrende betalt, og med en chancevurdering på 53 - og dermed et betvalue på 105 - er det et spil, vi smider to units efter.

OBS: Gult kort tæller for ét, mens rødt kort tæller for to. Hver spiller kan højst få tre kort.

Tippet fredag 19 august 2016 - 19:41

Opdateret søndag 21 august 2016 - 07:59