Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 23 august 2016 - 20:30
Kamp:
Crystal Palace - Blackpool
Liga:
EFL Cup
Udfald:
Crystal Palace
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
1,37
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4

Vi skal en tur til den lille engelske pokalturnering, som i denne sæson er døbt EFL Cup. Turneringen giver europæisk deltagelse, og er igennem de sidste par sæsoner blevet opprioteret en smule igen af især de mindre Premier League klubber. En af disse, nemlig Crystal Palace, skal op imod Blackpool fra League Two- og selvom Palace har fået en dårlig sæsonstart - så bør de nappe en sikker sejr her.

Palace vandt deres sidste 3 træningskampe, men er i Premier League ramt ind i to gange 1-0 nederlag til West Bromwich og til Tottenham. De kommer til at rotere en smule, men jeg tror alligevel på en start 11'er med masser af PL erfaring.
Hjemme på det altid stemningsfyldte Selhurst Park, bør det være nok til at slå et Blackpool hold som efter endnu en nedrykning i sidste sæson, nu er helt nede i den 4.bedste engelske række. Her er de startet ud med et nederlag og 2 uafgjorte. Der er uro i klubben, fan protester og mulighed for endnu en nedrykning. EFL cuppen kan give klubben en tiltrængt succes, men med et hold uden mange profiler, så tror jeg simpelthen ikke at de har klassen til at vinde.
1-tallet er langt nede i odds, men i et marked der har bund omkring 1,28 - og snitter lidt over 1,30 - kan vi hos en enkelt bookmaker få 1,37.
Det har en lille smule value, og jeg skyder en enkelt unit efter det.

Tippet mandag 22 august 2016 - 22:42

Opdateret tirsdag 23 august 2016 - 23:05