Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 24 august 2016 - 17:00
Kamp:
Uzbekistan - Burkina Faso
Liga:
Venskabskamp
Udfald:
Uzbekistan
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,60
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Vi skal her ud i et lækkert spil imellem to store hold, nemlig Uzbekistan og Burkina Faso. I aften mødes disse to store fodboldnationer i en match som hele verdens øjne er på...  Eller ihvertfald dem der følger Tipperen.dk og smider lidt slanter efter vores bets.

I dette tilfælde er spillet interessant af to årsager.
For det første er oddset styrtdykket flere steder, og er hos Tipico f.eks. helt nede i 1,45. De fleste ligger omkring 1,50 - hvilket altså giver en god indikation af at den ene bookmaker der er i 1,60 mangler noget information.
Sekundært, så peger alt på at Uzbekistan er at bedre hold end Burkino Faso.
Uzbekistan ligger således nummer 55 på Fifas world rangkings og er rykket op ad listen efter en række gode resultater i kvalifikationen til VM2018.
Her har de vundet 4 kampe i gruppe H imod Yemen, Filipinerne, Bahrain og Nordkorea - og er nu klar til næste fase - hvor de møder Syrien om en uge.
For at blive klar til dette har de spillet 3 træningskampe, med udemærkede resultater.
Det er blevet til et smalt 2-1 nederlag til Canada, 1-1 imod Dortmunds 2.hold og 2 sejre over Irak og Libanon.
Nu skal de så op imod Burkina Faso som ligger nede som nummer 73 på Fifas rangliste.
Holdet er som Uzbekistan ret ukendt, men har præsteret OK i de seneste 6 kampe hvor de er 3-1-2, imod modstandere som Benin, Uganda og Comoros.
Holdet har dog ofte problemer med at få folk med på udebaneturene og de har da også kun vundet 2 ud af deres seneste 10 kampe på fremmed græs.
Til gengæld har Uzbekistan vundet 12 ud af deres seneste 13 hjemmekampe i alle turneringer og det bør de altså også gøre her.
Spillet er i høj grad baseret på stats og uenighed hos bookmakerne... Derfor holder jeg indsatsen nede på 2 units til 1,60.

Tippet onsdag 24 august 2016 - 13:25

Opdateret onsdag 24 august 2016 - 23:18