Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 28 august 2016 - 01:00
Kamp:
Philadelphia Union - Sporting Kansas City
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
1
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,33
Chancevurdering:
44%
Spilbar ned til:
2,27
Betvalue:
103%
Bookmaker:
http://bit.ly/1pb9RC3
Tv:
Eurosport 2

Normalt så hjemmestærke Philadelphia Union har ikke vundet på eget græs i de seneste tre ligakampe. Men det kan meget vel ændre sig denne weekend, hvor Sporting Kansas City kommer på besøg på Talen Energy Stadium.

Udeholdet startede sæsonen med at vinde de første to udekampe, men i de efterfølgende 11 kampe på fremmed græs er det blot blevet til fire uafgjorte kampe og syv nederlag.

Philadelphia Union kommer til kampen med selvtillid efter en flot udesejr over Columbus Crew senest. Aftenens hjemmehold har vundet to af holdets seneste tre kampe. Begge sejre har dog været på udebane, mens seneste hjemmekamp blev tabt til formstærke Toronto FC.

Hjemmeholdet er blevet forstærket centralt på banen af den amerikanske landsholdsspiller Alejandro Bedoya, der har imponeret i hans første kampe for MLS-klubben. Han kan gøre livet svært for Sporting Kansas City, der igen er uden førstemålmand Tim Melia.

Selv om Philadelphia ikke har vundet i de seneste tre hjemmekampe, så føler vi alligevel, at odds 2,33 er lige i overkanten. Sporting Kansas City er helt forfærdelige på udebane og skal på en lang tur tværs over landet forud for denne kamp, hvilket bestemt heller ikke er en fordel.

Tippet lørdag 27 august 2016 - 01:11

Opdateret søndag 28 august 2016 - 13:04