Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 28 august 2016 - 01:00
Kamp:
DC United - Chicago Fire
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Begge hold scorer
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,75
Chancevurdering:
59%
Spilbar ned til:
1,69
Betvalue:
103%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Det er to hold, der for alvor er ved at finde formen, der tørner sammen natten til søndag. Især offensivt har der været positive takter at spore for de to hold, og vi finder værdi i, at det fortsætter i denne kamp.

Bundproppen Chicago Fire har været svage i denne sæson, men i de seneste tre kampe har klubben hentet fem point mod nogle svære modstandere. Det kan man dog primært takke en stærkt spillende offensiv for med syv mål i de tre kampe, mens der er gået fire mål ind i den anden ende.

Hjemmeholdet fra DC United ligner også et hold, der er ved at finde formen offensivt. Nyindkøbte Patrick Mullins har imponeret i hans seks kampe for klubben (hvor det er blevet til to mål), og offensiven har generelt set mere sprudlende ud. Omvendt svagt har det set ud for defensiven, der ikke har kunnet lukke af på det seneste.

Blot én gang i de seneste ni kampe har DC United formået at holde nullet, mens man også kun er gået fra banen én gang uden at score i samme periode. Det samme gør sig gældende for udeholdet Chicago Fire i de seneste otte kampe.

På fremmed græs har det set skidt ud for Chicago Fire i en lang periode, og bortset fra forrige udekamp mod Montreal Impact (der havde flere store chancer i den kamp) er det ikke lykkedes at holde nullet på udebane i sæsonen.

DC United har desuden Kennedy Igboananike med. Ham hentede man hos netop Chicago Fire, hvor den store angriber aldrig rigtigt slog til. Efter tre indhop fik han senest sin første start, og han vil uden tvivl være opsat på at vise sin tidligere klub, at de begik en stor fejl ved at sende ham videre.

Tippet lørdag 27 august 2016 - 01:31

Opdateret søndag 28 august 2016 - 13:03