Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 28 august 2016 - 01:30
Kamp:
Toronto FC - Montreal Impact
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Jozy Altidore scorer
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
2,80
Chancevurdering:
38%
Spilbar ned til:
2,63
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Jozy Altidore har fået meget kritik siden skiftet til Toronto FC. Den store amerikanske landsholdsangriber har været meget skadet og haft svært ved at finde formen, men den ser han i den grad ud til at have fundet nu.

Han har fundet netmaskerne i de fire seneste kampe - fem af de seneste seks siden hans comeback. Han ligner en helt ny spiller, og det længe siden, at han har været bedre, end han har været den seneste måned - hvis han overhovedet nogensinde har været det.

I nat står han sammen med holdkammeraterne over for Montreal Impact, der ikke har imponeret defensivt i denne sæson. Især på fremmed græs har man haft det svært, og blot én gang i 12 kampe har man formået at holde nullet på udebane.

I de seneste tre kampe har Montreal Impact lukket syv mål ind, og sammen med Sebastian Giovinco er Altidore manden, der kan gøre rigtig ondt på en defensiv, der faktisk nemt kunne have lukket flere mål ind i de kampe.

2,80 er i hvert fald et pænt stykke i overkanten i vores øjne. Bet365 ligger med 2,5, mens Unibet er helt nede i 2,10 - de odds er dog lige i underkanten.

Tippet lørdag 27 august 2016 - 13:24

Opdateret mandag 29 august 2016 - 09:12