Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 28 august 2016 - 01:30
Kamp:
Toronto FC - Montreal Impact
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 3,5 kort
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,00
Chancevurdering:
52%
Spilbar ned til:
1,92
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/1eSUnZK

Jorge Gonzalez passer fløjten, når Toronto FC og Montreal Impact tørner sammen natten til søndag. Det plejer at resultere i mange kort, når han gør det, og vi satser på, at det også gør det denne gang.

Det er et canadisk rivalopgør mellem to klubber, der ikke ligefrem er glade for hinanden, og med tre vigtige point på spil, kommer der til at være høj intensitet i nattens kamp. Og så har den kære Gonzalez det med at tabe hovedet og kampen til tider.

Begge hold har stærke, offensive kræfter som Sebastian Giovinco og Ignacio Piatti, der trækker mange frispark til sig, mens Montreal-angriberen Didier Drogba heller ikke er for fin til at trække et kort eller to på modstanderen - eller tage dem selv.

48-årige Jorge Gonzalez har indtil videre passet fløjten otte gange i denne sæson. Her er det blevet til hele 36 gule kort - 4,5 per kamp - og et enkelt rødt. Og odds 2,00 er ganske pænt betalt på, at han holder snittet i denne kamp.

Desuden har der været tildelt et rødt kort i de to holds seneste to indbyrdes opgør - begge i den canadiske pokalturnering.

OBS: Gult kort tæller for ét, mens rødt kort tæller for to. Hver spiller kan højst få tre kort.

Tippet lørdag 27 august 2016 - 13:47

Opdateret søndag 28 august 2016 - 13:03