Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 31 august 2016 - 20:45
Kamp:
Irland - Oman
Liga:
Træningskamp
Udfald:
Robert Brady scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
3,30
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4

Vi skal til en ret usexet træningskamp imellem Irland og Oman, som mødes i Dublin onsdag aften. Kampen er en træningskamp, og det handler for Irerne om at pudse formen af inden kvalifikationskampene begynder. Dette er den første kamp for Irland siden EM, hvor holdet klarede sig flot og gik videre fra gruppen med Sverige, Belgien og Italien - for så at tabe 2-1 til Frankrig.

Irland er uden tvivl et meget bedre hold end Oman, og jeg tror de vinder klart her. Men istedet for at gå med en irsk sejr, så har jeg forelsket mig i et spil på at Robbie Brady scorer i kampen. Norwich kanten har nemlig været særdeles varm på landsholdet, og er altid en målfarlig spiller.
Brady scorede på straffe imod Frankrig i 1/8-finalen, og scorede også det vindende mål imod Italien i den sidste gruppekamp.
Han har fået sin fodboldopdragelse i Manchester United, men spiller nu for Norwich - hvor han dog ofte bruges lidt mere defensivt.
Brady har dog altid lavet mål, og er blandt andet den meste scorende 21-landsholdsspiller for Irland - med 7 mål i bare 12 kampe.
For det "rigtige" landshold har han lavet 6 kasser i 27 kampe, blandt andet imod Oman i 2012 - hvor han fik sin debut og scorede og lange op til to kasser.
Brady er en stærk spiller, som også sparker frispark og straffespark for Irland af og til - og i en kamp de skal vinde, kan han meget vel komme på tavlen.
Jeg spiller 2 units på at Brady scorer i kampen til odds 3,30 i et marked der ellers ligger omkring 3,10.

Tippet tirsdag 30 august 2016 - 12:27

Opdateret onsdag 31 august 2016 - 22:43