Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 16 september 2016 - 21:00
Kamp:
Chelsea - Liverpool
Liga:
Premier League
Udfald:
Begge hold scorer
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,62
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
3+

Der er lagt op til noget af et fredags brag i London, når Liverpool gæster Chelsea på Stamford Bridge. Kampen imellem de to mandskaber er blevet lidt af en nyklassiker og med en masse ondt blod, Champions League exits til Chelseas og Liverpools mistede mesterskab som nogle af minderne fra de sidste par år.

Nu mødes holdene så i 5.runde af Premier League, hvor de blå fra London inden kampen må siges at være kommet bedst fra start.
Holder er 3-1-0 for de første 4 kampe, men skuffede i søndags med 2-2 imod Swansea i en kamp de både kunne have tabt og vundet.
Defensiven så lidt svingende ud, og med en skade til Terry bør Chelsea have lidt uro i sindet inden kampen imod Liverpools offensiv.
For Klopps drenge er fortsat hvor de sluttede i sidste sæson. Super godt offensivt spil, med 2,25 mål pr. kamp indtil videre - men samtidig er håbløs defensiv med masser af personlige fejl.
Imod Leicester stillede Liverpool med en forsvarskæde med både Lucas og Milner, og det er simpelthen ikke godt nok - og det tror jeg Costa og Chelsea kommer til at straffe.
Samtidig tror jeg dog ikke på at Chelsea kan holde 'Pool fra at score, og med både Mane, Firminho, Coutinho og nu også Lallana i målform så skal der nok komme mål her.
Bgge hold har scoret i 3 ud af de seneste 5 indbyrdes kampe, som faktisk plejer at være målfattige. Kun 1 ud af disse 5 er gået over 2.5 mål, men jeg mener at begge hold har fået nye managers der er mere offensive og med de to lidt shaky forsvar, så skal der nok komme mål her.
Begge hold scorer til 1,62 ligner et solidt spil, omend oddset ikke ligefrem inviterer til at smide mange units afsted.
Jeg spiller en lille indsats på 2 units på at begge hold kommer på tavlen her.

Tippet tirsdag 13 september 2016 - 15:04

Opdateret fredag 16 september 2016 - 23:10