Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 25 september 2016 - 18:00
Kamp:
Numancia - Real Zaragoza
Liga:
La Liga 2, Spanien
Udfald:
Manuel Lanzarote - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
5,50
Chancevurdering:
20%
Spilbar ned til:
5
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/2cAnHO1

Real Zaragoza har meldt sig ind i topstriden ift. oprykning til den bedste spanske række, og har hentet 11 point i de første seks kampe. Det er fem point mere end dagens modstander fra Numancia, der ligger og roder rundt på 16.-pladsen, inden søndagens kamp. Der har været fint gang i gæsternes offensiv i de første kampe i sæsonen, og jeg har fundet en oplagt målskytte hos Zaragoza til et rigtigt flot odds.

Manuel Lanzarote er navnet, og han er stemplet ind som topscorer i La Liga 2 i denne sæson. De første seks kampe, han har deltaget i, har resulteret i intet mindre end fem mål, hvilket må siges at være meget pænt set i lyset af hans rolle som kantspiller. Allerede nu er han oppe på samme antal mål, som han nåede i 16 kampe for klubben i sidste sæson, efter han skiftede fra græske Asteras Tripolis i vinterpausen. Han har også tidligere vist stor målnæse i ligaen. I 2012/2013 scorede han 14 mål i 35 kampe for Sabadell, inden han blev købt af Espanyol i den bedste spanske række. 
Zaragoza står med 11 sæsonscoringer, og knap halvdelen af disse er altså sat ind af Lanzarote, der har scoret i to af tre udekampe; senest to kasser ude imod nedrykkerne fra Levante. 
Én af de ting, der taler imod spillet er, at Numancia ikke lukker specielt mange mål ind. Faktisk har de kun set sig passeret fire gange i de første seks kampe, hvilket gør deres defensiv til en af de bedste i ligaen indtil nu. 
Det lykkedes dog Zaragoza at lirke Numancias forsvar op i begge kampe i sidste sæson. Disse to opgør endte begge 2-2, og i kampen hos Numancia stemplede netop Manuel Lanzarote ind som målscorer, da han bragte gæsterne på 2-0 i det opgør. 
Vi skal ikke under 5,00 før dette spil mister interessen, men til den nuværende pris, synes jeg fint, at vi kan kaste 2-3 units afsted, alt efter humør - dog med den viden, at det næppe bliver goalshow fra Zaragozas side i dette opgør. 

Tippet søndag 25 september 2016 - 11:25

Opdateret søndag 25 september 2016 - 21:16